2019

Charles Smith Boom Boom Syrah

10081
Eksplosiv krudtugle med europæiske dyder.
På lager
139,00 kr. 90,00 kr. InStock
Smagenoter

Blomme

Blåbær

Chokolade

Blomme
 Blåbær
 Chokolade

En kraftbombe af smag: Syrah med europæisk twist

Navn og titel på denne vin afslører straks, hvad du får: en eksplosiv vin med den karakteristiske Syrah-mørke og fylde, høje tanniner og en god omgang syre. Boom Boom! Syrah er som en kraftbombe i glasset. Vinen byder på noter af mørke frugter som solbær og boysenbær, en eftersmag af sort peber og et touch af allehånde. Denne kombination giver masser af fylde, der perfekt komplementerer kødretter.

Vinmageren Charles Smith og hans unikke tilgang

Charles Smith, vinmageren bag Boom Boom! Syrah, laver sine vine i et bjergrigt område nær havet. Dette klima er præget af svingende temperaturer og nedbør, hvilket gør det muligt at producere vine i europæisk stil. I denne vin læner Charles Smith sig op ad stilen fra Rhône og tager afstand fra den amerikanske eller australske Shiraz, hvor druerne får masser af sol og varme, hvilket resulterer i en mere fed vin.

Smagsprofil med noter af peber og mørk chokolade

I stedet byder Boom Boom! Syrah på meget mere peber, krudt, mørk chokolade og lakrids, mens den bibeholder en god friskhed, så det ikke bliver for tungt. Hvis du søger en let vin til fisk eller vegetarisk mad, er Boom Boom! Syrah ikke det rette valg, da den er for dominerende. Derimod går den hånd i hånd med rødt oksekød, hvor dens kraftige smagsprofil virkelig kommer til sin ret.

En modig vinoplevelse fra Charles Smith

Køb Boom Boom! Syrah, fordi du er modig og klar på at prøve en bullshit-fri vin fra en enestående vinmager. Charles Smith formår at lave amerikansk vin på europæiske dyder, hvilket resulterer i en smagfuld og dyb vin, der ikke er for kompliceret. Denne vin er et must-try for enhver vinelsker, der ønsker at udforske noget nyt og spændende.

Perfekt til særlige lejligheder og kødretter

Boom Boom! Syrah er ikke bare en vin; det er en oplevelse. Med sin komplekse smagsprofil og kraftige karakter er den ideel til særlige lejligheder, hvor du ønsker at imponere dine gæster. Så næste gang du står over for en saftig bøf eller en rig, kødfuld ret, skal du ikke tøve med at åbne en flaske Boom Boom! Syrah.

God til

Sommerhus

Fjerkræ

Lam

Grill

Sommer i Danmark

Årgang
2019
Oprindelsesland
USA
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14,5%
Producent
Charles Smith
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.