The Prisoner Wine Company Derange Red Blend 2017 2017

Fuldfed amerikaner, med smukt integreret fad. "Take no prisoners".
Føj til ønskeliste
  • Brombær
  • Fersken
  • Solbær
  • Tobak

Derange Red Blend

Vi kan kun være imponeret af, at The Prisoner Wine Company kan formå at lave så gode vine i blends, og så få de priser for vinene som de nu får. Derange her har vi allernådigst fået lov til at få 30 flasker af, og den er jo ikke billig. Inden den overhovedet landede på vores lager havde vi solgt halvdelen. 

Ja ja, kvalitet koster. Vinen er hovedsagligt lavet på Cabernet Sauvignon fra Napa Valley (+Merlot, Petite Sirah, Syrah, Zinfandel), og al saften kommer fra de allerbedste vinstokke firmaet råder over. Smagen er overdådig, og smagsnoterne står i kø for at komme ud af flasken. Ved at hjælpe dem lidt, vil det være en god ide at dekantere vinen. Masser af brombær, blåbær og mørke kirsebær samt en eftersmag af mørk chokolade og karamel.

En meget opulent vin man godt kunne blive afhængig af. I slutningen af foråret 2016 blev alle The Prisoner Wine Companys 2015 jordstykker evalueret efter en kvalitetsskala. De mest koncentrerede og lækre fra hvert jordstykke blev valgt til de første Dérangé vintage vine. Efter udvælgelsen blev alle tønder, der gik en fantastisk skæbne i møde, valgt nøje gennem smagning af hver eneste af dem. Denne røde blend er fuld af sorte kirsebær, nelliker og brombærtærte. De bløde tanniner og den balancerede syre udgør en lækker kombination, der fylder godt i munden.

Produkttype

Druer

, , , ,

Indhold

75

Alkohol

15

Vindistrikt

År

2017

Land

Producent

Indkøbskurv