Spar 25% v/1 stk.

Forårs Smagekasse NV

Forårs Smagekasse
729,00DKK
Føj til ønskeliste

Husted Vin Forårs Smagekasse

Dejlige friske vine, der passer perfekt til de lunere dage med mere solskin og hygge i naturen.

Grüner Veltliner Fuchs 2020
Denne Grüner Veltliner fra østrigske Sighardt Donabaum er en fræk ræv i vinmarken, hvis man skal tro Sighardts egne ord. Den er produceret i 234 meters højde i Wachau, hvor druerne er høstet. De er plantet i granitjord. Druerne høstes i hele klaser og smides i stålfri tanke, hvor de får lov at leve af naturlig gær. Noterne er frugtige med pære, grape og granatæble. Du kan også fornemme lidt citrusskal og syre. Nem at drikke og typisk for druen.

Riesling Trocken 1 lt.
Lækker biodynamisk Riesling fra vores gode venner i det tyske. Den er tør og syrlig. Den er god til fjerkræ og fisk. Det skader ikke, at du får en hel liter, så der er nok til alle, men køb alligevel to for at være sikker.

Côtes du Rhône Rouge 2020
Maison Lavau er en familedrevet virksomhed med 180 Ha i forskellige områder i Rhônedalen. Vi er faldet for deres økologiske hverdagsvine som favner det varme Middelhavnsområde. Deres røde Cotes de Rhône er lavet på et blend af Grenache (60%) og Syrah (40%). Grenache druen giver frugt, alkohol og smaskende syre til vinen, hvor Syrah’en gør vinen mere kødfuld og rund. Noterne er smagen af mørke solbær, og læskende hindbær.

Riccitelli, Hey Malbec! 2020
Malbec er en af de druer der giver den mørkeste vin med lilla skær, og med masser af smæk på. Her har Matias tæmmet den, ved blandt andet at vinificere 25% af druerne i hele klaser (det giver en frugtigere vin). Vinen bliver fermenteret på sin egen gær, og tilbringer tid i små betontanke. Smagen er meget frugtig med noter af noget floralt, og så en gang sort peber.

Grande Cuvée, Bordeaux Supérieur 2016
Duften er frisk og krydret med overvægt af røde bær som jordbær, blåbær og hindbær med et touch af mynte og cachou-lakrids. Tanninerne er skarpe og friske men vinen er fortsat blød og rar at drikke. Den vil være en super følgesvend til oksekød, koldt som varmt, grillede grøntsager, ost eller måske endda en chokoladedessert. Jyllands-Posten (4 stjerner): Behøver ilt – men nærmer sig langsomt modenhed. Cabernet franc kigger frem her med sin kalkede, let stenede karakter og visse olivennoter, som klæder lammet – det rosastegte, i hvert fald. Rank og tør med en solid kerne af frugt, ganske mandhaftig sag.

Zinfandelious 2019
Så ny at vi endnu mangler den helt rigtige beskrivelse, men her får du, som med Sincere Red og Buttery Blanc en fantastisk amerikaner med fedme, fylde og en på frakken.

Produkttype

Indhold

75

Alkohol

13

År

NV

Producent

Indkøbskurv