Spar 19% v/1 stk.

Natur/Orange Topvine Smagekasse NV

Natur/Orange Topvine Smagekasse
1.395,00DKK
Føj til ønskeliste

Natur/Orange Topvine Smagekasse

Vild og lækker smagekasse for den kræsne natur- og orangevinselsker.

Vi har samlet noget af det bedste, vi har i vores sortiment af natur- og orangevin. Dem finder du nu i vores topvinssmagekasse.

Kassen består af:
2019 Edelbauer, Orange – Abartig Einfach!
En blanding af Muscatel (Muscat) der oftest bruges i Spanien til søde og krydrede appelsinsmagende dessertvine, og Gewürtztraminer, der er en både krydret, tør og frugtig drue. Så to hvidvinsdruer, som i produktionen får lov til at gære med både kvas og drueskind. Det er ikke kun farven, der er orange, vinen har også sødmefulde noter af orangeskal, appelsin, klementin, abrikos og en masse skønne urter.

2019 Domaine de la Mongestine, Cuvée Auguste
Et Provence-hus der laver naturvine og Pinot Noir er ikke helt almindeligt. Og det er de skønne mennesker bag Domaine Mongestine heller ikke. Her er deres bud på en Syrah, helt uden dikkedarer, ingen tilsatte sulfitter, egen gær, filtrering osv. Smagen har masser af animalske flæskede noter, peber og krydderi. Udtrykket i vinen er let og har det naturlige præg, som flere og flere er tilhængere af.

2020 Beck, Koreaa
En skøn lille sag fra en af vores yndlingsproducenter, orangevin når det er bedst! Et blend af Grüner Veltliner, Weissburgunder, Welschriesling, Zweigelt m.fl. fra en mark som hedder “Fürstliches Prädium”, som betyder kongelig jord. Beboerne i Gols har dog siden 1950’erne kaldt den for Korea. Det er en vin med en fantastisk struktur og friskhed. Prøv den til det mellemøstlige køkken, f.eks. hummus og hakket lammekød.

Savennieres ‘Bigottière’ 2018
Savenniers er det bedste sted i verdenen for tør Chenin Blanc. Denne lækkerbisken er fra marken Bigottière. Det Chenin kan, er at den har høj syre, og det gør at de kan gemmes i meget lang tid.

Denne er fra 2018, så det kan være en god idé at dekantere vinen..

2019 Matthieu Barret, La Bannière, Crozes Hermitage
Matthieu Barret har virkelig formået at få en god kraft og saft frem i denne Syrah-vin, urter, røget flæsk og krydderier. Altså en vin med et sydligt touch, hvor den er langt mere rund frem for stringent. Selv om Syrah nok er den mørkeste drue du kan få, så har de noget feminint over sig. Du skal servere den til en smagfuld simreret.

2018 Valentina Passalacqua, Brutal Nero di Troia
Valentina er en del af gruppen ”Nothing added, Nothing removed”, og som den eneste italiener, er hun da lidt stolt. Denne Nero Di Troia er denne fra de ældste marker, og har ligget med skindet for at opnå mere struktur, tanniner og farve.

Produkttype

Naturvin

Indhold

75

Alkohol

0

År

NV

Indkøbskurv