Casa Rojo The Orange Republic 2018 2018

The Orange Republic
★★★★★
Ekstra Bladet
Føj til ønskeliste
  • Pære
  • Æble

The Orange Republic

Casa Rojos The Orange Republic er som en funky teenager, i oprør men stadig for ung til at flytte helt hjemmefra. Nordvest for Ourense-provinsen, 500 meter over havets overflade og tæt på floden Sil, udvikles denne skønne hvidvin af Godello-druen, som eftersigende er en af vinhusets dyreste.

Efter høst macereres disse værdifulde druer i 3 timer, hvorefter de lagres sur lie på ståltanke i 6 måneder. Vinen vil desuden modnes og forbedres løbende i flasken, så kan du vente med at åbne den, har du noget helt særligt at se frem til.

Farven er strågul med grønlige refleksioner og har en ganske forførende duft af sød mango, abrikos og orange blomster. I munden er den blød og velsmagende med en moden struktur, der udvikler sig mundfuld efter mundfuld. Ja, og så er den bare ekstrem læskende. En full-body vin som stadig et let drikkelig og ikke helt så kompleks som for eksempel sin storebror La Marimorena.

Denne vin går godt til fisk og skaldyr men er også perfekt sammen med lyst fjerkræ som kylling. Uanset, lover vi dig en særegen oplevelse når oprør og tradition mødes i denne flaske.

Fun fact: Vinen har fået sit navn fordi der mellem vinrækkerne vokser en masse smukke orange blomster, så når man kigger ud over de vidtrækkende marker, er det som en ”orange republik”. Kraniet på vinens label er valgt bare fordi det ser mega sejt ud!

5 stjerner i Ekstra Bladet, der skriver: ”Sindssygt energisk og kåd uden et gran af hysteri eller vildfaren syre. Smager som en sund, vild grøn have med appelsintræer og appelsinblomster i flor sammen med fritvoksende krydderurter. Perfekt til næsten al mad, og næsten et glas mad i sig selv”.

Produkttype

Indhold

75

Alkohol

14

Vindistrikt

År

2018

Land

Producent

Indkøbskurv