
Et smukt krydret mix af klassisk og Rock ’n’ Roll fra vores fandenivoldske vinmager
Klar til forsendelse, leveringstid ca. 1-3 arbejdsdage





Charles Smith har, som alt andet han har fingrene i, sat sit eget præg på denne italienske klassiker. I stedet for at lave vinene på ren Sangiovese, har han tilføjet Cabernet Sauvignon og resultatet er en drikkevenlig men stadig full-body vin, som har tanninerne fra Cabernet’en og de klassiske noter af bitre kirsebær fra Sangioves’en. Derudover får du blommer, tomatblade, krydderurter som timian og oregano, lidt tobak og et hint af læder. En både smagfuld, tæt og mundvandende vin, som er yderst behagelig at drikke. Sangiovese er en af Italiens helt klassiske druesorter, og dens store udbredelse betyder, at der kan laves nogle fantastiske vine på denne drue, mens størstedelen er og bliver ordinære. Selve sorten er derfor ingen garant for kvalitet alene, men derimod spiller område og producent den afgørende rolle. Hos Charles Smith vokser druerne på tre forskellige marker i Washington State: Wyckoff og Kestrel, som begge findes på nordsiden af Yakima Valley, samt Frechman Hills i 500 meter højde. Her betyder det lidt koldere klima, at druerne kan hænge længere uden at ophobe mere sukker (og deraf højere alkoholprocent) og stadig bevare deres fine syre. Resultatet er her en aromatisk og mættet vin som er rund men stadig frisk, frugtet og krydret. Vi ville ikke tøve med at åbne den til en god burger med bacon og cheddar eller måske øl-braiseret oksekød.
Charles Smith har, som alt andet han har fingrene i, sat sit eget præg på denne italienske klassiker. I stedet for at lave vinene på ren Sangiovese, har han tilføjet Cabernet Sauvignon og resultatet er en drikkevenlig men stadig full-body vin, som har tanninerne fra Cabernet’en og de klassiske noter af bitre kirsebær fra Sangioves’en. Derudover får du blommer, tomatblade, krydderurter som timian og oregano, lidt tobak og et hint af læder. En både smagfuld, tæt og mundvandende vin, som er yderst behagelig at drikke. Sangiovese er en af Italiens helt klassiske druesorter, og dens store udbredelse betyder, at der kan laves nogle fantastiske vine på denne drue, mens størstedelen er og bliver ordinære. Selve sorten er derfor ingen garant for kvalitet alene, men derimod spiller område og producent den afgørende rolle. Hos Charles Smith vokser druerne på tre forskellige marker i Washington State: Wyckoff og Kestrel, som begge findes på nordsiden af Yakima Valley, samt Frechman Hills i 500 meter højde. Her betyder det lidt koldere klima, at druerne kan hænge længere uden at ophobe mere sukker (og deraf højere alkoholprocent) og stadig bevare deres fine syre. Resultatet er her en aromatisk og mættet vin som er rund men stadig frisk, frugtet og krydret. Vi ville ikke tøve med at åbne den til en god burger med bacon og cheddar eller måske øl-braiseret oksekød.
Varenummer: | 101188 |
Fad: | Ja |
Årgang: | 2017 |
Sødmegrad: | Tør |
Type: | Rød |
Flaskestørrelse i cl.: | 75 (Standard) |
Oprindelsesland: | USA |
Område: | Washington State |
Drue: | Cabernet Sauvignon, Sangiovese |
Smag: | Blomme, Blåbær, Brombær, Kirsebær, Tobak, Viol |
Bæredygtighed: | Bæredygtig |
Varenummer: | 101188 |
Fad: | Ja |
Årgang: | 2017 |
Sødmegrad: | Tør |
Type: | Rød |
Flaskestørrelse i cl.: | 75 (Standard) |
Oprindelsesland: | USA |
Område: | Washington State |
Drue: | Cabernet Sauvignon, Sangiovese |
Smag: | Blomme, Blåbær, Brombær, Kirsebær, Tobak, Viol |
Bæredygtighed: | Bæredygtig |