• Fri fragt ved 600,-
 • Vi leverer mellem 08:00-16:00, med forbehold for, der kan ske forsinkelser
 • Gratis afhentning 6 steder i København (Vi giver en kop kaffe)

Produkter fra Charles Smith

Charles Smith

Tilbage i 1990’erne arbejdede Charles Smith på Tex i Studiestræde som musikbooker, havde bopæl på Istedgade og sin daglige gang i Kødbyen - og en uundgåelig forbindelse til Kenn Husted og Husted Vin blev skabt. Senere blev han tour manager for to store danske navne; Psyked Up Janis og The Raveonettes, men kontakten blev fastholdt. Tourlivet og de mange restaurantbesøg blev en katalysator for hans passion for vin.

Efter en 10 år lang karriere i Danmark tog han nemlig tilbage til Staterne og startede sit ”rock n roll-vinfirma” op. I begyndelsen var det blot et mindre garage-vinsalg i Seattle men på et roadtrip i slutningen af ’99 kom han tilfældigvis igennem den lille by Walla Walla, hvor mødet med en ung og passioneret fransk vinmager satte gang i noget mere. De to slog pjalterne sammen og i 2001 udkom første vin; 1999 K Syrah. I dag er Charles Smith en yderst succesfuld vinmager med filosofien ”It’s just wine, drink it” og intet mindre end den 3. største vinproducent i Washington State.

Charles Smith Wines – den ultimative succes

Charles Smith Wines blev udviklet i 2006 under temaet The Modernist Project, og med et primært fokus på, hvordan helt almindelige mennesker forbruger vin i dag; med det samme. Det blev til fem forskellige vine: Kung Fu Girl Riesling, Eve Chardonnay, Chateau Smith Cabernet Sauvignon, The Velvet

Devil Merlot og Boom Boom! Syrah.

I takt med, at denne samling af vine blev en kæmpesucces, besluttede Charles at de skulle gøres tilgængelige for endnu flere mennesker verden over. De blev derfor i 2016 solgt til Constellation Brands, som er en global vinproducent og distributør, og rygtet siger, at salget indbragte intet mindre end 120 millioner dollars. Altså for fem vine. Eller, det vil sige for alt det, der ligger til grund for produktionen af de fem vine; rettigheder, blend, fremgangsmåde, etiketter, markedsføring og en aftale med de vingårde, som leverer druerne – for Charles Smith ejer ingen af vinmarkerne selv. Hatten af for den succes!

Ud af disse fem er vi nødt til at fremhæve Kung Fu Girl Riesling, som er både vores og Charles Smiths’ absolut største sællert. Der produceres 1,2 millioner flasker årligt og vi køber af og til en container af 12-15.000 flasker hjem for at kunne følge med efterspørgslen.

Episke etiketter

Som en sidebemærkning synes vi da bestemt det er værd at nævne, at etiketterne til Charles Smith Wines er designet af danske Rikke Korff. Hun er tidligere designer for Levi Strauss & Co. og ven af Charles gennem mange år.

Wines of Substance

I 2017 løftede han sløret for et nyt navn; Wines of Substance, der som en paraply skulle favne den voksende portefølje. Her støttes fortsat op om filosofien om at producere ekstraordinære vine, der kan nydes af alle rundt om i verden. Rækken af vine tæller brands som Substance, Casa Smith, ViNO og K Vintners.

Substance

Den originale tanke var her kun at producere én vin, nemlig den bedste value for money Cabernet Sauvignon nogensinde i Amerika. Vi synes bestemt det er lykkes meget godt, og succesen er siden blevet rullet ud til flere vine, alle med samme høje kvalitet og fine pris.

Casa Smith

Herunder findes to serier af vine; Casa Smith og Casa Smith ViNO. Begge er fremstillet udelukkende på klassiske italienske druer; Barbera fra Piemonte, Sangiovese fra Toscana og til slut Primitivo fra Apulien, hælen i den italienske støvle. De vokser alle på singlevinmarker i Washington State og produceres lokalt samme sted. Hvor ViNO er mere lowkey og gode hverdagsvine går Casa Smith-serien lige et gear op, og har mere koncentreret power og fad. Men den fælles vision er at producere vine på italienske sorter med samme integritet, som de ville det i Italien. Charles Smiths eks-kone er italiener, så mon ikke det har smittet lidt af på den gode amerikaner.

K Vintners

Vintner er oprindeligt en betegnelse for en person, der handler med vin, men på moderne amerikansk er det nu også synonym for en decideret vinmager. Serien er Charles Smith’s top-brand bestående af enkeltmarksvine fra små men fantastiske plots i den sydlige del af Washington State på grænsen til Oregon, stort set altid langs Colombia River, hvorfra vand til stokkene hentes. Vinene produceres generelt i små oplag og flere årgange har efterhånden fået nær kultstatus, hvilket kan kræve opskrivning på ventelister og andre VIP-tiltag for at få fat i de dyre dråber. Vi er derfor meget stolte over at have så mange forskellige af disse top-shelf vine tilgængelige. Og søger du noget helt særligt, giver vores vinpusher det gerne et skud.

Uanset hvilken vin du vælger fra Charles Smith, hverdagsvin såvel som det bedste af det bedst, så er du garanteret både kvalitet og fornyelse. Vi bliver nærmest aldrig skuffede, og det bliver du heller ikke.

Luk filter
 
fra til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
-33
Charles Smith, Vino Rosé Sangiovese Charles Smith, Vino Rosé Sangiovese
148,00 DKK 99,00 DKK
-30
Charles Smith, Eve Chardonnay Charles Smith, Eve Chardonnay
155,00 DKK 108,00 DKK
-19
WS 90p
Charles Smith, Kung Fu Girl Riesling 2017 Charles Smith, Kung Fu Girl Riesling 2017
155,00 DKK 125,00 DKK
-17
WE 90p
Charles Smith, Velvet Devil Merlot Charles Smith, Velvet Devil Merlot
155,00 DKK 129,00 DKK
92P Djep Dunnuck
3.7 Vivino
Casa Smith, Primitivo Casa Smith, Primitivo
229,00 DKK
Casa Smith, Northridge Barbera Casa Smith, Northridge Barbera
229,00 DKK
93P Robert Parker
3.9 Vivino
Casa Smith, Jack's Barbera Casa Smith, Jack's Barbera
379,00 DKK
Sb Sauvignon Blanc, Wines of Substance Sb Sauvignon Blanc, Wines of Substance
255,00 DKK
WS 90p
Charles Smith, Boom Boom Syrah Charles Smith, Boom Boom Syrah
185,00 DKK
Charles Smith, Vino Pinot Grigio Charles Smith, Vino Pinot Grigio
148,00 DKK
91P James Suckling
3.9 Vivino
Casa Smith, Sangiovese Casa Smith, Sangiovese
229,00 DKK
92P Robert Parker
Test Charles Smith, Vino Rosso
148,00 DKK
Charles Smith, Band of Roses 2017 Charles Smith, Band of Roses 2017
155,00 DKK
Kung Fu Girl pose Kung Fu Girl pose
59,00 DKK
Sidst set

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bliv en del af Husted Vin familien og modtag vores nyhedsbrev.
Vi sender 1-2 gange om måneden tips & tricks, tilbud og anbefalinger direkte til din indbakke.

Gode tilbud - Ingen spam