• Fri fragt ved 600,-
  • Vi leverer mellem 08:00-16:00, med forbehold for, der kan ske forsinkelser
  • Gratis afhentning 7 steder i København (Vi giver en kop kaffe)

Produkter fra Domaine Gayda

Domaine Gayda

Domaine Gayda laver skønne økologiske vine i Sydfrankrig, nærmere betegnet et ganske stort område i regionen Languedoc-Roussillon, ved foden af Pyrenæerne. Her sker der en masse godt; vinmarkerne er stadig lidt billigere, deres terroir er til at gå til, her er mere sol end længere oppe nordpå – og derfor kan der produceres rigtig god vin her, både de billigere og højkvalitetsvine.

De har været i Danmark et par gange, og hver gang har de været forbi Husted Vin, og det endte med et samarbejde til sidst. Ejerne hedder Tim og Anthony, og sammen med vinproducenten Vincent Chansault byggede de i 2004 en ny vingård og fortsætter med at optimere med nyeste udstyr og teknologi.

Gayda producerer en lang række vine, men vi har valgt de økologiske varianter, som dyrkes med stor respekt for natur og miljø. De er skønne og så bryder de med nogle vin-konventioner i forhold til blends, som vi synes er ret spændende. Det er nemlig vigtigt for huset at afspejle hele områdets kvalitet og diversitet, og de laver derfor blends af vine som ikke altid er set før, på tværs af klima, marker og terroir, som en slags hyldest. Og så laver de super fede etiketter også, som matcher husets nytænkende image. Vi er fans.

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Sidst set

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bliv en del af Husted Vin familien og modtag vores nyhedsbrev.
Vi sender 1-2 gange om måneden tips & tricks, tilbud og anbefalinger direkte til din indbakke.

Gode tilbud - Ingen spam