2020

Weingut Beck Pet Nat Bambule Muscat! - ØKO

10224
Pet Nat Bambule Muscat!

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
325,00 kr. InStock
Smagenoter

Citron

Grapefrugt

Grønne æbler

Citron
 Grapefrugt
 Grønne æbler

Naturlige bobler med et strejf af hullabaloo

Pet Nat er en forkortelse for Pétillant Naturel, der ganske enkelt er fransk for ”naturlige bobler”. Denne skønne perlende vin er lige præcis det: 100% naturlig uden hverken tilsat gær, sukker eller sulfitter. Her får du helt ren druesaft, ganske enkelt. Vinen er en sand fornøjelse for dem, der ønsker en autentisk og uforfalsket vinoplevelse, hvor naturen får lov til at tale for sig selv.

Traditionel fransk metode: ancestrale

Vinen er fremstillet på ancestrale-metoden, der med sin oprindelse i Frankrig er den ældste tilgang til produktion af boblende vin. Her presses hele klaser, og den naturlige gæring startes. Inden denne er helt afsluttet, kommes vinen på flaske, og den sidste rest sukker fra druerne omdannes til perlende bobler i selve flasken. Denne metode sikrer, at vinen bevarer sin naturlige friskhed og kompleksitet, hvilket gør hver tår til en unik oplevelse.

Judith Becks unikke Bambule!-serie

Fun fact: Bambule!, siger du? Judith Beck har bildt os ind, at ”Bambule” på den lokale dialekt betyder ”hullabaloo”, hvad end det så er. Hun mener, at hendes vin laver så meget larm under gæringen, at det er ”det rene hullabaloo”. Alle de vine med Bambule!-stemplet på er garant for hendes særlige take på naturvin, og det har hun rigtig godt styr på, larm eller ej. Vi siger pænt ja tak til Bambule! Det bør du også.

Judith Beck: pioner inden for naturvin

Judith Beck er en anerkendt vinproducent, der har specialiseret sig i naturvin. Hendes tilgang til vinproduktion er præget af en dyb respekt for naturen og en passion for at skabe vine, der er så naturlige som muligt. Hendes Bambule!-serie er et bevis på hendes evne til at kombinere tradition med innovation, hvilket resulterer i vine, der er både spændende og autentiske.

Pet Nat Bambule Muscat: en uforglemmelig vinoplevelse

Pet Nat Bambule Muscat er ikke bare en vin; det er en oplevelse. Den perlende friskhed og den naturlige smag gør den til et perfekt valg for enhver anledning. Uanset om du er en erfaren vinentusiast eller nybegynder, vil denne vin uden tvivl imponere med sin unikke karakter og charme.

Årgang
2020
Oprindelsesland
Østrig
Region
Burgenland
Produktsubtype
Mousserende vin
Alkoholprocent
11%
Producent
Weingut Beck
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Naturvin
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.