2022

Domaine Ermitage Sancerre

10144

En sværvægter som leverer.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
295,00 kr. InStock
Smagenoter

Fersken

Grus

Kvæde

Fersken
 Grus
 Kvæde

Frisk og fyldig vin: perfekt til sushi og ceviche

Sancerre er en vin, der udelukkende er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc-druer. Denne druesort er kendt for at levere vine med en karakteristisk friskhed og livlighed, og Sancerre er ingen undtagelse. Vinen præsenterer sig med en kompleks bouquet, hvor lime og grape dominerer, men hvor der også er plads til blide blomsternoter og et lille hint af peber. Denne kombination giver en vin, der både er fyldig og frisk, og som har masser af lime aromaer elegant pakket ind.

Smagsoplevelse med Sauvignon Blanc

Når man smager på Sancerre, vil man straks bemærke dens fyldige og friske karakter. Lime aromaerne er fremtrædende, men de bliver balanceret af de blide blomsternoter og den subtile peber, som giver vinen en ekstra dimension. Denne balance gør Sancerre til en yderst alsidig vin, der kan nydes i mange forskellige sammenhænge.

Perfekt til sushi og ceviche

Sancerre er en fremragende ledsager til en række forskellige retter. Den er særligt velegnet til sushi og ceviche, hvor dens friskhed og syre kan komplementere de rå fisk og skaldyr på en perfekt måde. Prøv den også til pighvar eller tuntatar, hvor vinens fyldige karakter kan stå op imod fiskens rige smag.

Alsidighed med charcuteri og lyst kød

Men Sancerre er ikke kun begrænset til fisk og skaldyr. Den kan også klare noget charcuteri, hvor dens friskhed kan skære igennem fedmen fra pølser og skinker. Lyst kød som kylling eller kalkun er også gode match til denne vin, hvor dens blomsternoter og peber kan tilføje en ekstra smagsdimension til retten.

Kompleks og balanceret smagsoplevelse

Alt i alt er Sancerre en vin, der byder på en kompleks og balanceret smagsoplevelse. Dens alsidighed gør den til et sikkert valg til mange forskellige retter, og dens elegante indpakning af aromaer gør den til en fornøjelse at drikke. Uanset om du er til fisk, skaldyr, charcuteri eller lyst kød, vil Sancerre kunne løfte din madoplevelse til nye højder.

God til

Ladies Night

Sejltur

Frankofil

Hygge

Årgang
2022
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Loire
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
13%
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.