2023

Edelbauer Pet Nat, Zweigelt Rosé - ØKO

11255
Økologisk rosé med naturlige bobler og kompleks smag.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
340,00 kr. InStock
Smagenoter

Appelsin

Jordbær

Melon

Appelsin
 Jordbær
 Melon

Økologisk rosé med naturlige bobler og sommer i glasset

Pet Nat er en forkortelse for Pétillant Naturel, der ganske enkelt er fransk for ”naturlige bobler”. Denne skønne økologiske 1. årgang af en rosé-variant på Zweigelt fra østrigske Christoph Edelbauer er virkelig fuldendt. Vinen er fremstillet på ancestrale-metoden, der med sin oprindelse i Frankrig er den ældste tilgang til produktion af boblende vin.

Ancestrale-metoden fra Frankrig

Her presses hele klaser, og den naturlige gæring startes. Inden denne er helt afsluttet, kommes vinen på flaske, og den sidste rest sukker fra druerne omdannes til perlende bobler i selve flasken. Denne metode giver vinen en unik karakter og en naturlig friskhed, som er svær at finde i andre typer mousserende vine.

Komplekse noter i Edelbauers rosé

Præcis som sin søster, Edelbauers orangevin, har denne lyse rosafarvede vin mange fine og komplekse komponenter af friske blomster, vilde bær, sommer og sol. De subtile noter af blomster og bær giver en forfriskende og livlig smagsoplevelse, der er både delikat og nuanceret.

Fyldig smag med jordet undertone

Smagen er fyldig og ”mousset” med en snert af jordet natur. Den er perfekt som aperitif en varm sommerdag, til en kødfuld salat eller måske en vegetarisk frokost. Den jordede undertone tilføjer en dybde til smagen, som gør vinen alsidig og velegnet til forskellige typer retter.

Alsidig rosé fra Christoph Edelbauer

Generelt er denne rosé bare lige i skabet. Den kombinerer elegance med en naturlig, uforfalsket smag, som gør den til et fremragende valg for både vinentusiaster og dem, der blot ønsker at nyde et glas god vin. Christoph Edelbauer har med denne Pet Nat skabt en vin, der ikke kun er en fornøjelse at drikke, men også en oplevelse i sig selv.

Årgang
2023
Oprindelsesland
Østrig
Region
Kamptal
Produktsubtype
Rosévin
Alkoholprocent
12,5%
Producent
Edelbauer
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.