Stor ros til Hitching Post

Berlingskes vinanmelder Søren Frank har udtalt følgende om vores Hitching Post vine:

Grillrestauranten Hitching Post i Buelton tæt på Solvang blev verdenskendt i filmen »Sideways« fra 2004. Det er her, Miles og Jack hænger ud for at drikke husets pinot, og førstnævnte møder Maya i skikkelsen af skuespilleren Virginia Madsen. Vinen er gennem årene blevet en større og større passion for restaurantens indehaver, Frank Ostini.

2018 Hometown, som smager, som den er dyrket et meget varmt sted, er ganske kogt i frugten. Så er der langt mere sjov i Cork Dancer, som er udviklet i glasset med let brune nuancer og en meget åben næse med fin let syltet frugt. Munden er blød, saftig og sødmefuld. Fire og en halv stjerne.

Highliner, som lige netop sniger sig op på fem stjerner, er dog klart bedst med en chambolle-agtig elegant og feminin burgundisk profil inklusive kirsebær, jordbær og lakrids samt et strejf af vanilje fra fadet. Munden er herligt saftig med god syre.

Husted Vin er “European Outpost”

Det tog altså meget lang at få etableret kontakten, men da det først lykkedes, er vi hængt ved. Vi er de eneste uden for USA som forhandler deres vine. Måske er der lige røget en halv palle til Canada og en halv palle til Japan, men ellers er vi de eneste udefra. Frank kalder Husted Vin for sin ”European Outpost”, hvilket også betyder, at vi nogle gange sender deres vine til andre lande i EU, hvis der er folk, som har specifikke efterspørgsler. Det er unikt at vi har dem ”i stald” som de eneste i EU og det er vi meget stolte af.

Se de eksklusive og anmelderroste vine her.

 • 10636_800px

  Hitching Post Hitching Post Smagekasse

  Hitching Post Smagekasse

  1.929,00kr. Tilføj til kurv
 • 10078

  Hitching Post Highliner 2019

  Suck it Sideways! Californisk filmstjerne-pinot i fuld gastrogalla. Rund, fyldig, fast og fræk.

  399,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • 10577_800px

  Hitching Post Cork Dancer

  Cork Dancer

  341,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • 10236

  Hitching Post Hometown

  Homie-vinen til hverdagsbrug. “You know the day you open a ’61 Cheval Blanc… that’s the special occasion”.

  296,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.