Kenn Husted cruiser i Californien – Hitching Post

Hitching Post – Santa Barbara

Endelig er vi kommet så meget sydpå, at det er tid til at besøge det mest fantastiske makkerpar: Frank & Hartley på restauranten Hitching Post, som også er navnet på deres vine.

Tilbage i 2009 var Kenn inviteret af California Wine, hvor de var på rundtur i hele Californien, og fik smagt på en masse vine.

De vine der skilte sig ud, var at finde på en fantastisk BBQ restaurant tæt på Solvang, nemlig: Hitching Post. Kokken (og ejeren) Frank, rendte rundt med tropehjelm på, lavede fantastisk mad, imens han fortalte om sine vine.

Kenn blev så betaget af vinene, at han jagtede Frank i et halvt år, før han endelig gav sig, og gerne ville sende noget godt vin til det fjerne land i Norden.

Lige siden har vi haft hans vine som nogle af vores favoritter! Danmark er også det eneste land i verdenen de eksporterer til, så unikt er det.

Hitching Post laver andet end Pinot Noir. Det er blevet til en rigtig god Syrah, men også en Merlot.

Og jer der kender til filmen ”Sideways”, ved godt hvad Miles synes om Merlot.

Efter filmen besluttede Hitchng Post sig dog alligevel for at de ville lave vin på Merlot, da de selv synes at der kom god Merlot fra Santa Barabara.

Frank er nu 70 år, og Gray, hans makker, er 72 år, og at høre dem tale med så stor kærlighed til deres vine og til hinanden efter så mange år er fantastisk!

Historien om Sideways og Hitching Post Omkriig 1990 sidder forfatteren Rex Pickett i baren på Hitching Post restauranten og flirter med servitricen som han er lidt lun på (ligesom i filmen, dog sker der ikke noget her i modsætningen til i filmen). Han siger at han er i gang med at skrive en roman, og den handler deres sted, og hun siger ja ja, den er god med dig. Kort tid efter kommer Rex Pickett dog forbi med romanen, og ikke længe efter kommer Hollywood forbi. Hitching Posts salg går fra 20.000 flasker om året til 150.000 flasker, og selvfølgelig er det Pinot Noir der sprøjter derudaf.

Indkøbskurv