• Fri fragt ved 600,-
  • Vi leverer mellem 08:00-16:00, med forbehold for, der kan ske forsinkelser
  • Gratis afhentning udvalgte steder i København

San Salvatore

Økologisk og super bæredygtig vin fra super smukke Campanien syd for Napoli er ikke noget du ser tit herhjemme. I årevis har vinene fra det sydlige Italien haft et dårligt ry, men huse som San Salvatore leder an i en ny bevægelse af vinhuse, der med moderne teknologi og et fremadskuende syn på ønologi, bærer Campanien ind det nye årtusinde. Grundlagt i 1988 midt i en naturpark og med det Tyrrhenske Hav som nabo, formår de at tilføre en masse friskhed til deres røde Aglianico og hvide Falanghina. Dette bjergrige område har en høj grad af biodiversitet og jordbunden er rig på mineraler. Påvirkningen fra havet og den meget sol skaber et ideelt mikroklima til vindyrkning.

San Salvatore laver desuden olivenolie og opdrætter bøfler, som producerer mælk til mozzarellaost. Disse store og prægtig dyr, går frit i vinmarkerne. Det er et lidt vildt syn, skal vi hilse og sige. Netop den sunde, naturlige og organiske gødning fra disse dyr, er den eneste, som bruges i markerne. Derved undgås syntetiske produkter eller genmodificerede organismer, og jordens skrøbelig balance bevares. Herudover er vineriet udstyret med et stort solcellesystem, som er med til at minimere udslippet af carbondioxid.

Helt generelt er de hos San Salvatore meget bevidste om, at der i deres produktion findes et unikt samspil mellem mennesker, det fysiske miljø og det biologiske miljø. Det tager vi hatten af for.

 

Økologisk og super bæredygtig vin fra super smukke Campanien syd for Napoli er ikke noget du ser tit herhjemme. I årevis har vinene fra det sydlige Italien haft et dårligt ry, men huse... Læs mere »
Tilbage
San Salvatore

Økologisk og super bæredygtig vin fra super smukke Campanien syd for Napoli er ikke noget du ser tit herhjemme. I årevis har vinene fra det sydlige Italien haft et dårligt ry, men huse som San Salvatore leder an i en ny bevægelse af vinhuse, der med moderne teknologi og et fremadskuende syn på ønologi, bærer Campanien ind det nye årtusinde. Grundlagt i 1988 midt i en naturpark og med det Tyrrhenske Hav som nabo, formår de at tilføre en masse friskhed til deres røde Aglianico og hvide Falanghina. Dette bjergrige område har en høj grad af biodiversitet og jordbunden er rig på mineraler. Påvirkningen fra havet og den meget sol skaber et ideelt mikroklima til vindyrkning.

San Salvatore laver desuden olivenolie og opdrætter bøfler, som producerer mælk til mozzarellaost. Disse store og prægtig dyr, går frit i vinmarkerne. Det er et lidt vildt syn, skal vi hilse og sige. Netop den sunde, naturlige og organiske gødning fra disse dyr, er den eneste, som bruges i markerne. Derved undgås syntetiske produkter eller genmodificerede organismer, og jordens skrøbelig balance bevares. Herudover er vineriet udstyret med et stort solcellesystem, som er med til at minimere udslippet af carbondioxid.

Helt generelt er de hos San Salvatore meget bevidste om, at der i deres produktion findes et unikt samspil mellem mennesker, det fysiske miljø og det biologiske miljø. Det tager vi hatten af for.

 

Luk filter
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jyllands-Posten
San Salvatore, Ceraso Aglianico Rosso San Salvatore, Ceraso Aglianico Rosso
Aglianico er den lokale røde drue, der ikke dyrkes mange andre steder end i Campanien i det sydlige Italien, hvor de vokser i vulkansk jord. Herfra får du kraftige vine, som passer perfekt til det rustikke landkøkken. Denne er rød-violet...
150,00 DKK
Sidst set

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bliv en del af Husted Vin familien og modtag vores nyhedsbrev.
Vi sender 1-2 gange om måneden tips & tricks, tilbud og anbefalinger direkte til din indbakke.

Gode tilbud - Ingen spam