2018

Penley Estate Tolmer Cabernet

10230
"Take care of the luxuries and the necessities will take care of themselves."

Køb 12 stk. og spar 10%

På lager
189,00 kr. InStock
Smagenoter

Anis

Solbær

Viol

Anis
 Solbær
 Viol

Utæmmet australsk cabernet: en vild rejse i glasset

Coonawara-regionen i Australien er især kendt for deres Cabernet Sauvignon, og det er ikke uden grund. Denne region producerer vine med en utrolig kompleksitet og dybde. Det vilde ved dem er, at de har utroligt mange noter, der peger hen mod tørrede urter, medicinskab, skovbund, anis, violer og meget mere. Disse unikke karakteristika gør vinene fra Coonawara til noget helt særligt og eftertragtet blandt vinelskere.

Unikke karakteristika ved Coonawara Cabernet Sauvignon

Tolmer Cabernet er en vin, der virker utæmmet og vild ved første møde. Men med noget tid i glasset udvikler den de skønneste smagsnoter af mørke solbær og et lille hint af dens omgang med fad. Det er en vin, der skal nydes over tid for at få det fulde udbytte af dens komplekse smagsprofil. Den kræver tålmodighed, men belønningen er en dyb og rig smagsoplevelse.

Smagsprofil og aromaer i Tolmer Cabernet

Smagen af Tolmer Cabernet er kompleks og lys med aromaer af cassis og blåbær. Den har en god længde på smagen og kalkede tanniner, der kæler for undertoner af rabarber. Disse elementer skaber en harmonisk balance, der gør vinen både spændende og behagelig at drikke. Den kan drikkes nu, men den har også potentiale til at udvikle sig yderligere med alderen.

Udvikling og lagring af Tolmer Cabernet

Hvis du vælger at gemme Tolmer Cabernet i kælderen de næste 5-10 år, vil den udvikle mere frugt i det samlede udtryk. Over tid vil de nuancerede smagsnoter blive endnu mere integrerede og komplekse, hvilket vil give en endnu rigere vinoplevelse. Denne vin er et fremragende eksempel på, hvad Coonawara-regionen kan tilbyde, og den er et must-try for enhver vinentusiast.

Samlet vurdering af Tolmer Cabernet

Samlet set er Tolmer Cabernet en vin, der imponerer med sin dybde og kompleksitet. Den er et vidnesbyrd om Coonawara-regionens evne til at producere vine af høj kvalitet, der både kan nydes nu og gemmes til senere. Med sine mange lag af smag og aroma er det en vin, der vil blive husket længe efter, at flasken er tom.

Årgang
2018
Oprindelsesland
Australia
Region
South Australia
Vindistrikt
Coonawarra
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Producent
Penley Estate
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.