2021

Jean Fery & Fils, Savigny-Les-Beaune "Sous la Cabotte" Rouge ØKO

11110

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
499,00 kr. InStock

Jean Fery & Fils, Savigny-Les-Beaune "Sous la Cabotte" Rouge

Det er i Savigny-lès-Beaune, at Jean Fery har størstedelen af sine vinstokke: landsbyen ligger ikke langt fra Echevronne, hovedkvarteret for familiedomænet. Dette Savigny-lès-Beaune, klassificeret som en landsby-appellation, er en blanding af vores tre parceller: "Les Pimentiers", "Les Vermots" og "Ez Connardises".

Marken "Ez Connardises" er faktisk en af de ældste på domænet, og det er også der, man finder cabotten, det traditionelle tilflugtssted for vinbønder og symbol på domænet, som optræder på etiketterne på alle dets vine.

Karakter
Denne store vin med sin smukke rubinrøde farve tilbyder ofte en buket domineret af aromaer af bløde frugter (hindbær, jordbær). Smagen er harmonisk, rummelig, med god vedholdenhed. Blød og fin, den kan endda værdsættes ung. Den går godt sammen med let køkken, både rødt eller hvidt kød tilberedt uden stærke saucer.

Serveringstemperatur: 15-16°C. Drikkes mellem 3 og 10 år gammel, afhængig af specifik årgang og personlig smag.

Årgang
2021
Oprindelsesland
France
Region
Bourgogne
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13%
Producent
Domaine Fery
Volume
75
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.