2022

La Java Sauvignon ØKO

11025

Frisk, økologisk Sauvignon Blanc med eksotiske frugtnoter.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
149,00 kr. InStock

En solmoden symfoni af eksotiske frugter og friskhed

Denne friske lækkerbisken er skabt på 100% Sauvignon Blanc, der høstes i oktober, hvor druerne er allermest modne, hjulpet godt på vej af en meget solrig september. Druerne ligger i egen juice og macererer i 12 timer for at suge aromaer ud af druerne. Herefter presses de og koldfermenterer ved ca. 15°C. Vinen hygger sig så med modning på bundfaldet, hvor der røres nu og da for at give vinen mere karakter.

Farve og duft af Sauvignon Blanc

Farven er gylden med grønne stænk. Duften eksploderer i næsen med typiske Sauvignon Blanc-noter af eksotiske frugter blandet med forsigtige strejf af solbærblade. Smagen bliver længe i munden og mærkes frisk og lækker, hvor der afsluttes med noter af grapefrugt og ananas. Domaine des Grandes Espérances Sauvignon Blanc er en tørst-slukkende oplevelse af ren glæde.

Økologisk dyrkning og smagsprofil

Druerne er dyrket med den højeste respekt for miljøet og har givet denne vin en unik smag og karakter. Vinen er lækker og forfriskende med noter af grapefrugtskræl, ananas, læskende syre og en lang tør finish. For at give vinen et ekstra pift af kompleksitet får den lov til at interagere med gæret, som konsekvent omrøres efter den særlige battonage-teknik.

Battonage-teknikkens indflydelse

Battonage-teknikken er som at give din vin en kærlig omgang med en dejrøremaskine. Denne proces tilføjer en ekstra dimension til vinen, hvilket resulterer i en lækker blanding af sprøde krummer, ristede toner og den bedste form for kiks. Det er denne omhyggelige behandling, der gør La Java Sauvignon Blanc 2022 til noget helt særligt.

Tradition og innovation i La Java Sauvignon Blanc 2022

Denne vin er ikke blot en drik, men en oplevelse, der kombinerer tradition og innovation. Den er perfekt til dem, der søger en vin med dybde og kompleksitet, men som samtidig ønsker en frisk og forfriskende smagsoplevelse. La Java Sauvignon Blanc 2022 er et bevis på, at økologisk vin kan være både sofistikeret og tilgængelig.

Årgang
2022
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Loire
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
13%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.