Erik Vinitaly

Med Erik i Italien – på tur til Vinitaly

Turen går til Italien, men ikke bare hvor som helst i Italien, nemlig til Vinitaly Special Edition i Verona.

Én vinmesse der samler alle de vigtigste vinproducenter, -distributører, -forhandlere og -institutioner under samme tag – så selvfølgelig er vi også med!

Vi har nemlig valgt at sende vores kompetente vinpusher Erik afsted, for først og fremmest at finde nye spændende vinproducenter til vores sortiment, men også for at styrke samarbejdet med vores italienske darlings.

Dag 1 – Er jeg der snart…

Ugerne op til messen er gået med at danne sig et overblik over de mange spændende producenter og begivenheder, der finder sted på messen.

Endelig kommer dagen, hvor Erik skal afsted. Efter en turbulent tur med fly til Bergamo, bus til Brescia og tog til Verona, ankommer han sent lørdag aften til hotellet.

Her slutter dagen af med et kort informationsmøde med det Italienske Handelskammer i Danmark omkring messen og de kommende dage.

Dag 2 – ’Åben’ jagt i den italienske vinverden

Efter en solid morgenmad med de andre importører fra Danmark går turen med bus til vinmessen. Selvom der kun er lidt over 400 producenter der deltager til dette års VinItaly, er det en kæmpe oplevelse at være med til. Man kan vitterligt finde alt fra små vinproducenter til maskiner beregnet til komme vin på flaske.

Om aftenen går turen til Veronas gamle bydel for at se Arena di Verona og byens andre seværdigheder.

Dag 3 – Taste & Buy-aktivitet

Tredje dagen er en dag med et stramt program. Erik deltager nemlig i den velkendte ’Taste & Buy’ aktivitet, så dagen er fyldt af møder med vinproducenter fra hele Italien. Her smager han på alt fra sprød Prosecco fra Veneto, funky rødvin fra vulkanen Etnas skråninger, og Vermentino af verdensklasse – Hårdt arbejde ;).

Aftenen står på middag med det Italienske Handelskammer i Danmark og de andre danske importører, der deltager i dette års Vinitaly, på en af Veronas mange små hyggelige restauranter.

Dag 4 – Et møde med gode vores venner og hjemrejsen

Desværre skal én dag jo være den sidste dag, men sikke en vinmesse det har været. Folk på messen har travlt, da de alle skal nå det, de ikke nåede de forrige dage. Eriks sidste dag går med at besøge vores gode venner fra Borgogno og Loacker, og gensmage nogle af de mange spændende vine, som han stødte på i løbet messens forrige dag. Herefter går kursen mod lufthavnen og Danmark.

På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke afsløre, hvilke producenter Erik mødtes med og hvilke vine han smagte på, men hvad vi kan røbe er at fremtiden bliver spændende – så følg i vores sortiment!

Indkøbskurv