• Fri fragt ved 600,-
 • Vi leverer mellem 08:00-16:00, med forbehold for, der kan ske forsinkelser
 • Gratis afhentning 7 steder i København (Vi giver en kop kaffe)

Produkter fra Penley Estate

Penley Estate

G’day mate                

Om Penley Estate

Vores tilknytning til vin går helt tilbage til 1844, men started for alvor med en rød sportsvogn i 1945.

Det var et sammenstød mellem hjerter og hjerner – et sammenstød, der havde været 100 år undervejs – raffineret og distelleret af to familier med bankende vinhjerter.

Da Reginal Lester Tolley troppede op til fest i sin røde sportsvogn, blev Judith Anne Penfold Hyland forståeligt nok imponeret af bilen, og tilsvarende af manden bag rattet. Gnisterne fløj, romantikken blomstrede og Penley blev født (som forretningsnavn) i 1947 efter de to blev gift.

Det var dog ikke før 1988 at familienavnet Penley blev vakt til live – eller bar frugt om man vil. Det var da at vi (børnene af Reginald og Judith) besluttede os for at skabe vores egne vine – sætte mærkat på familietraditionen.

Vi købte et stykke land i Coonawarra, hvor vi plantede Cabernet og kaldte stedet for Penley Estate. I 1989 vandt vores Phoenix Cabernet en guldmedalje ved Adelaide Wine Show. Den pris var vi selvfølgelig henrykte over.

I 1995 byggede vi en rigtig vingård – en vild, med fuld hammer, imponér-mig-med-din-røde-sportsvogn-agtig vingård. Vores renommé var vokset da, så det gav mening at have det hele samlet ét sted. Vi plantede flere druer, tilføjede lidt Shiraz i vores Cabernet og udvidede vores udvalg af vin. Vi producerede fuldblods Coonawarra rødvine, der nemt kunne gemmes og udvikles over tid.

Som årene gik blev Coonawarra rødvine en smule passé, ikke længere det sidste skrig, mere en gammel bil end en rød sportsvogn, men vi fortsatte med at lave fantastiske vine.

I 2015 gik vores bror og vinmager, Kym, på pension. Det betød at vi to søstre skulle overveje vores fremtid. Vi kunne have solgt Penley Estate, men det gik imod vores DAN – det ville have været respektløst overfor de stærke Penfold kvinder før os. 

Vores tipoldemor (tilføj gerne et par ekstra tip-tip), Mary Penfold, var hovedkraften bag grundlæggelsen af Magill Estate i 1844 og anses i dag som en af de mest betydningsfulde kvinder i det sydlige Australien. Siden da har der været mange stærke kvinder i familien, der alle har efterladt et aftryk.

Så i stedet for at sælge, valgte vi at skyde nyt liv i vinen – så den igen kunne blive midtpunkt ved festlige lejligheder.

Vores historie er en solid blanding af udholdenhed, passion og vision med skvæt af skandaler og galskab som en uundgåelig del af det hele. Vi kunne skrive en bog om det. Vi efterlader dig, kære læser, med nogle bevingede ord som vores mor lærte os, og som vi synes passer godt til vores vine: “Grow up and be fascinating.”

Ang og Bec Tolley

Luk filter
 
fra til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Penley Estate, Pinot Sparkling NV Penley Estate, Pinot Sparkling NV
159,00 DKK
Penley Estate, Tolmer Cabernet 2017 Penley Estate, Tolmer Cabernet 2017
149,00 DKK
Penley Estate, Hyland Shiraz 2017 Penley Estate, Hyland Shiraz 2017
149,00 DKK
Sidst set

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bliv en del af Husted Vin familien og modtag vores nyhedsbrev.
Vi sender 1-2 gange om måneden tips & tricks, tilbud og anbefalinger direkte til din indbakke.

Gode tilbud - Ingen spam