Chateau Grand Francais

100% økologisk Bordeaux-vin

Det er svært at lave gode økovine i Bordeaux fordi her er meget regn, vand og fugt, derfor har vi være udfordret i forhold til at finde en producent, som mestrer netop det. Heldigvis har Cynthia og Grand Francais helt styr på det. 100 % økologisk og med stor respekt for naturen.

Første gang vi mødte hende, var på en messe, hvor hun modsat alle andre stod foran bordet ved sin stand, frem for bagved, og var meget entusiastisk og snakkende. Hun gav bare et virkelig godt indtryk og vi fik lyst til at høre og smage mere. Hun fremstiller kun én vin, som er simpel og klassisk men lige i skabet, uanset årgang og lagring. Dét huset kan og er god til, dyrkes 100 %. Vinen har en stor procentdel af Cabernet Franc-druen, hvilket gør den både blød, fyldig og kraftig selv om den er på ”den lette side” af en Bordeauxvin

Vinhuset, som faktisk er et minislot, ligger i den nordlige del af middelalderbyen Saint Emilion. Her har vi besøgt dem flere gange, og hver gang er det en fornøjelse. Lutter søde mennesker, frokost i haven, landidyl og fransk romantik, når det er allerbedst. Og vinen? Oh mon Dieu, altid god.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
Indkøbskurv

Regioner