Clemens Strobl

Familieejet i anden generation

Clemens Strobls tilgang til vin er ukompliceret og fri. Fri for fastlåste traditioner. Her eksperimenteres der med nysgerrighed, passion og entusiasme. Der er et udpræget fokus på bæredygtighed og en stor respekt for naturen. Clemens anvender kun egne druer – her er kun os og vores egne vinmarker.

Proces og tankegang er økologisk, alsidig og bæredygtig. Vi lader naturen klare ærterne – eller druerne – om man vil. Beskæring, Overdækning. Vanding. Lad naturen gøre sit, og hav respekt for den. Vingårdene hos Clemens Strobl er vilde steder i ordets oprindelige betydning. De er fulde af liv, vækst og vitalitet.

Wagram

Jorden her består af terroir, som vi kalder loam og loess. Det er millioner af år gamle småsten. Jordbunden er som en svamp, der er blød og frugtbar med en fantastisk evne til at holde på vandet. Det er blandt de bedste forhold for vores Veltliner og Pinot Noir. Det berømte og berygtede Wagram-område efterlader sit klare aftryk i landskabet og i vinen – gensidig respekt for både de hvide og røde vine.

Forarbejdet i hånden – på den beskidte måde

Clemens Strobl laver vin i hånden, hvor druerne presser manuelt. De lægges på fad og i cementæg. Autentisk og naturligt. Vinen spontangæres i stedet for at anvende kultiveret gær. Vi gør det for at udfordre os selv, frem for at spille sikkert. Det tror vi, er det bedste på lang sigt. På den måde er vores indblanding minimal.

Vingården

Clemens Strobls fantastiske vingård ligger for foden af Kirchberg. I centrum af Wagram.

Det er en ejendom fyldt med sjæl, karakter og charme. Gamle, stærke vægge bygget på et stærkt fundament med blottede stykker af historien. Et stykke kulturhistorie. Et hjem. For familie og gæster.

 • Clemens Strobl Rosen Riesling – ØKO

  Clemens Strobl Rosen Riesling – ØKO

  509,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Clemens Strobl Pinot Noir Hengst

  Clemens Strobl Pinot Noir Hengst

  Strobls bud på en burgundisk østriger.

  1.190,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Schreck

  Schreck

  Über grüner, et monster værdig.

  539,10kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Clemens Strobl Lössling - ØKO

  Clemens Strobl Lössling – ØKO

  Stor kraftig og rund. Utroligt at der kan komme så meget fylde på en Grüner.

  446,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
Indkøbskurv

Regioner

Årgang

Drue

Organisk

Pris