Vinbonde med hjertet på rette sted

Christoph Edelbauer er et ægte naturbarn og vinbonde med hjertet på rette sted.

Han er forelsket i naturen, skønheden og årstidernes lune og skiftende humør. For ham er vindyrkning en passion, der giver ham mulighed for at opleve naturen med alle sanserne, hvilket kan smages i hans vine.

Markerne dyrkes økologisk, som for Christoph er mere end en populær tendens – det er dybereliggende overbevisning. Vi forsikrer dig om, at du kan smage det i den færdige vin. Christoph Edelbauers vine skabes i harmoni med naturen, i alle led af processen. De skabes i samspil med årstider, hvilket spiller ind på vinens endelige karakter. Alle naturens humørsvingninger fanges af druerne, hvilket afspejles i den færdige vin i glasset.

Fokus på økologi og bæredygtighed

Det handler i bund og grund om bæredygtighed. Hele processen kræver viden, erfaring og tålmodighed. Christoph mener filosofisk, at druerne samler årets oplevelser, hvilket åbenbares når en ny årgang skal smages første gang.

”Vinkultur er som et eventyr, der begynder på ny hvert år.”

Du har ingen anelse om, hvordan året vil blive. Bliver det en snefyldt vinter, et regntungt forår eller en tørkeramt sommer? Med disse uforudsigeligheder i mente, kan vinbonde og drue hjælpes ad, når vinen skal blive bedst mulig.

Af samme årsag jagter Christoph Edelbauer ikke vækst og en større forretning. Han tror på, at et ægte og godt glas vin er vigtigere end højere produktion og mere vækst. Det handler om nærhed og kvalitet i det enkelte glas.

Skønne vine fra Kampdalen

Vingården ligger i hjertet af Kampdalen, nærmere betegnet i byen Langenlois. Et skønt område med fantastiske vine. Her kombineres tradition og kærlighed til et levende produkt, når der skabes unikke vine. Det handler om respekt for naturen og jorden, der omgiver os. Vores vinmarker består af ca. 50/50 rød- og hvidvin.

Klimaet og jordsammensætningen er de vigtigste faktorer for os her i regionen. Vi vil gerne give de samme forhold videre til kommende generationer. Derfor dyrker vi økologisk. Vi anvender vores egen kompost for at berige planterne med næring. Den grønne jord sikrer et frodigt habitat for insekterne. Mikroorganismerne giver ligeledes næring til jorden.

 • 10067_800px

  Edelbauer Riesling 2021

  Mineralsk, læskende og ikke til at komme udenom.

  206,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • 10580_800px

  Edelbauer Chardonnay 2019

  Chardonnay

  179,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • 10522_800px

  Edelbauer Edelbauer, Orange – Abartig Einfach! 2019

  Edelbauer, Orange – Abartig Einfach!

  287,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • 10070_800px

  Edelbauer Pet Nat, Zweigelt Rosé

  Fine Rosé-bobler med et strejf af vilde bær og natur.

  296,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • 10069_800px

  Edelbauer Grüner Veltliner Reserve 2018

  Stadig stram, men med masser af undertrykt sødme og sommerlækkerier.

  242,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Zweigelt

  Zweigelt

  Tobak, læder og chokolade pakket ind i originalitet.

  199,00kr. Tilføj til kurv
 • 10066_800px

  Edelbauer Grüner Veltliner 2021

  Spændstig og lækker med masser af god syre. Som at sætte tænderne i Granny Smith, altså æblet.

  179,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
Indkøbskurv

Regioner

Drue

Organisk

Pris

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.