Maison Ventenac

En naturlig tilgang til vin

Vinstokkene på markerne hos Maison Ventenac er plantet på bakkerne i en højde af 200 m. De nyder godt af en meget specifik sammensætning af jordtyper. Området blev formet for 50 millioner år siden. Det består af en åre af hvid kalksten, der giver vinene deres mineralske, let saltede og friske smag. Der er ca. 10 forskellige druesorter, som nyder livet på bakkerne i denne type jordbund.

Kærligheden banker dog primært for Cabernet Franc og Chenin hos Ramé-familien. Alle vinmarkerne udsættes for uanede mængder kærlighed samt en tilgang til naturen, der rækker ud over de krav, der stilles til Terra Vitis certificering, hvilket i den grad har betydet nej tak til kemikalier.

Historien bag Maison Ventenac

Olivier og Stéphane Ramé overtog Maison Ventenac efter Alain Maurel. De har sidenhen gentænkt og ændret vingårdens måde at producere vine på. De har formået at gøre Maison Ventenac til et af de vigtigste vinhuse i Cabardès-området. Parret arbejder benhårdt på at genskabe området, så det igen dufter af fortidens storhed. Deres mission er skabe innovation samt videreudvikle teknikkerne, der anvendes i produktion af vin. De ønsker ikke at mangedoble deres produktion, men bibeholde den høje kvalitet i deres vine. Dette gøres bedst med respekt for jorden.

 • Maison Ventenac Diane

  109,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Maison Ventenac Pierre

  Pierre

  109,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Maison Ventenac Carole

  Æblekinder og fedme, here “you got a friend“.

  109,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Maison Ventenac L'idiot – ØKO

  Trutmund, røde læber og Hubba Bubba.

  126,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
Indkøbskurv

Regioner

Årgang

Drue

Organisk

Pris