Marco Tanganelli

Styrken i området og dets historie

Carlo Tanganelli-gården, som nu bliver ledet af hans søn Marco, er en lille virksomhed i Castiglion Fiorentino, et lille center med en stærk toscansk landbrugstradition. Marco, en dybtgående kender af den lokale virkelighed, ønskede at give et stærkt skub til familiens forretning, ved at fokusere på miljøvenlige produkter – i et heldigvis stadig intakt område.

Vinmarkerne bliver alle dyrket økologisk, og hver især udtrykker de unikke karakteristika. Således giver den gamle vinmark af Trebbiano og Malvasia di Stradella, der vender mod nord, hvidvine af høj kompleksitet og kvalitet, mens Merlot-marken i Todiolo tilfører farve, struktur og blødhed til rødvine, uden at nævne Mammi-vinmarken, et magisk sted ved skråningerne, hvor Sangiovese opnår elegance og klasse. De anvender aldrig kemikalier hverken på marken eller i vinkælderen.

Naturlige producenter, ikke fordi det er moderne

Tanganelli siger selv:

“Vi har aldrig været konventionelle producenter. Vi opfandt ingenting, vi genopdagede og bevarede det, vi havde. Bæredygtighed, respekt for naturen og dens skønhed er ikke moderne opfindelser, de har altid været en del af landsbyboernes måde at leve på. Derfor skal vin være lige så unik og uopnåelig som sit område. I dag er alt for mange fødevarer og drikkevarer blevet globaliseret og smager ens uanset om de er fra New York til Tokyo. Vores mission er at være så autentiske som muligt og lave vine som mennesker: ens, men ikke helt ens.”

´At blive moderne er simpelt, det svære er at forblive moderne!´

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
Indkøbskurv

Regioner