Wines N Roses

– store klassikere med et spansk twist

Hvad er nu det? Et spin-off på de store klassikere??

 • Sympathy for the devil – Rolling stone 1968
 • Highway to hell AC/DC 1979
 • Light my fire – The Doors 1966

Eller er det bare 5 gode venner, som udover at dele samme musiksmag, også har en kærlighed til de vine der er i det område de kommer fra?

Deres helt nye vinhus fra 2020 ligger i La Font de la Figuera i Valencia (inde i landet mellem Alicante og Valencia), omgivet af deres vinmarker, oliven- og mandeltræer, så mangler vi bare Don Quxiote og hans gode ven Pancha for at fuldende billedet.

Som alle andre solhungrende danskere ved vi, at der er et rimeligt solsikkert hjørne af Spanien med 300 solskinsdage om året. Når vi taler om vin og økologi, så kan det næsten ikke blive bedre.

Vinstokkene ligger på et plateau 5-600 meter over havet, der gør at der er stor forskel på temperaturer fra dag til nat. Det er godt. Så kan vinstokkene hvile sig og komme til kræfter om natten, og være klar til at yde sit bedste om dagen.

Da der ikke falder meget regn, og der er en lidt lun vind, er der heller ikke brug for at sprøjte, da der ikke kommer råd eller andet utøj i druerne. Optimalt for økologisk dyrkning.

I det topmoderne vinhus er der tænkt på alt. Ståltankene står snorlige i forskellige størrelser. Alt foregår ved brug af tyngdekraften, (når druerne bliver presset, løber saften ned i ståltankene i stedet for at blive pumpet op i dem). De har en lille solcellepark, de filtrerer vandet og bruger det igen, og har et minimalt carbon footprint.

What’s not to like? Og så smager vinene virkelig godt.

 • Wines n Roses Highway to Hell – ØKO

  Highway to Hell

  101,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Wines n Roses Sympathy for the Devil – ØKO

  Sympathy for the Devil

  101,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
Indkøbskurv

Regioner

Årgang

Drue

Organisk

Pris