2-timers vinskole med diplom d. 19. april i Sydhavn

2-timers intensiv vinskole i Sydhavn
StkPris
1+449,00kr.
449,00kr.
Føj til ønskeliste

Oscar show 2023 – 2-timers vinskole med diplom

Vi prøver noget nyt og anderledes, som vi håber I vil være med til at gøre til en succes.

Vores uddannede sommelier og salgskonsulent til restauranter, Oscar, øser ud af sin viden om vin. Det bliver en 2-timers tour de force, hvor du bl.a. vil blive ekspert i begreber som maceration, terroir, smagenoter og gængse druesorter.

Vi smager 6 forskellige vine fra forskellige steder i verden. Oscar forklarer undervejs, hvad I skal lægge mærke til samt det der kendetegner de enkelte vine.

Vi vil tage dig på en smagsrejse gennem forskellige vine fra hele verden, og du vil lære at skelne mellem forskellige druesorter og regioner. Oscar vil guide dig gennem smagsoplevelsen og lære dig, hvordan du bedst kan vurdere vinens farve, duft, smag og eftersmag.

Du vil ikke kun få en unik smagsoplevelse, men også en øget forståelse af vinens verden. På kurset vil du møde andre der er glade for vin samt få mulighed for at udveksle erfaringer og tanker.

Vores vinkursus er perfekt til dig, der ønsker at lære mere om vin på en sjov og afslappet måde. Efter kurset vil du føle dig mere sikker, når du skal vælge vin i fremtiden, og du vil helt sikkert imponere dine gæster med din nye viden.

Tilmeld dig vores vinkursus i dag og bliv en del af en spændende vinverden!

Vi slutter af med diplomer, så I altid kan hive det frem og blære jer med den nye viden, der vil sætte venner og familie til vægs, når der snakkes vine i fremtiden.

Tid: Onsdag d. 19. april, 17.30 – 19.30

Sted: Husted Vin Sydhavn, Bådehavnsgade 42A

Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter.

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Event information

Dato: 19. april 2023

Starttidspunkt: 17:30 CEST

Sluttidspunkt: 19:30 CEST

Sted: Husted Vin Sydhavn, Bådehavnsgade 42A

E-mail: butik@hustedvin.dk

Indkøbskurv