USA Topvine Smagekasse

USA Topvine Smagekasse
StkPris
1+2.129,00kr.
2.129,00kr.
Føj til ønskeliste

USA Topvine Smagekasse

Vildeste “value for money”. Dette er den vildeste smagekasse, hvis du skal have vinklubben på besøg og I skal have en på opleveren udi amerikanske vine fra øverste hylde. Her er topscorere og kultvine i skøn forening.

The Creator, Cabernet Sauvignon/Syrah 2018
Fra Walla Walla Valley kommer denne WOW-vin skabt på 80% Cabernet og 20% Syrah. Næsen fyldes med sorte og blå frugter, sort oliven, peber og oksekød. Jeps, det lyder spøjst – men vi garanterer en fyldig, rig og koncentreret oplevelse, der får dig til at hige efter mere fra amerikanske wizard-winemaker Charles Smith. Silkeagtige tanniner og stor elegance i munden. Ordet Vintner er oprindeligt en betegnelse for en person, der handler med vin, men på moderne amerikansk er det nu også synonym for en decideret vinmager.

K Vintners The Deal Syrah 2017
Winemaker notes “The Deal er et perfekt eksempel på en kold, klimatisk Syrah – frisk og inviterende. Violer, charcuterie, mørke blommer og knust sten. Real Deal.
Anmeldelser: Robert Parker’s Wine Advocate – RP93, The most northern Rhone-like in the lineup, the 2011 Syrah The Deal Sundance Vineyard exhibits gorgeous blackberry and cassis-styled fruits, olive, pepper and underbrush in its juicy, medium to full-bodied, nicely focused personality. Seamless and elegant, with solid mid-palate depth, it, too, will over a decade of prime drinking. Wine Spectator – WS92, Fresh and open-textured, with red berry, black cherry, licorice and smoke notes as the finish sails on. Drink now through 2021.

Måske lidt tilbageholdende og reserveret i forhold til de øvrige Syrah’er i serien, men absolut en vin der vinder ved nærmere bekendtskab. Dyb farve og ekspansiv smag af våde sten, blommer, kød, sorte frugter og røget jord. I munden fyldig og silkeagtig og med strukturerede tanniner. En vin der absolut kun vil vinde ved et par år i kælderen.

The Prisoner Wine Company, Red Blend 
Grunden til at lave et blend af så mange druer var i tidligere tider for at få en allround vin alle kunne drikke. De kaldte den mixed blacks. Og hvorfor ikke bruge alle de krydderier (druer) man har i køkkenet (vinmarken), for at skabe den perfekte vin. Vinen er ren power men på den måde, at den har så meget krop og frugt at den fylder munden med masser af modne mørke bær, og et skøn bomuldskørt fra fadet. Det gør den til en højkvalitets-pleaservin. The Prisoner blev startskuddet på et vineventyr i Napa Valley.

The Prisoner Wine Company, Chardonnay 
Chardonnay for fuld udblæsning. Den er fuldfed og meget amerikansk, uden at det går ud over syren og kvaliteten. Med et lille skud af Rousanne til at give den lidt mere krop og lidt nye og gamle franske fade i 14 måneder, så har du et hit til dem der skal have dem big and bold. Denne Chardonnay er en bastard mellem Chardonnay fra vingårde i Oak Knoll og Carneros samt et strejf af Rousanne. Resultatet er lyst og rigt med et pift af noget uventet overraskende. Noterne tager dig som en brise med nuancer af tropisk frugt, æble og pære i næsen. Forvent balanceret rigdom og lys syre i smagen.

Robert Mondavi, Napa Valley Chardonnay
Her får du en all american Napa Valley Chardonnay, hvor noter af saftig ananas, modne pærer, banan, varm æbletærte og ristede hasselnødder mødes i en skøn og fyldig tekstur. Den er cremet og fed men opløftes af en frisk syre, og et langt og frugtigt finish. Druerne stammer primært fra marker i de kølige områder i dalens sydlige ende, hvor tåge og vind tillader langsom modning og smagsopbygning samtidig med, at en frisk og natulig syre bibeholdes.

Robert Mondavi, Napa Valley Pinot Noir
De vindblæste og tågede bakker i Carneros er det ideelle hjem for Pinot Noir, som trives i det kølige og omskiftelige klima. Her får du en fyldig vin med noter af saftige hindbær, røde og sorte kirsebærfrugter, lag af violer og urter, og med et strejf af frisk tobak. Alt dette er pakket ind i en silkeblød tekstur og en dejlig frisk syre.

Indhold

75

Produkttype

Alkohol

0

Økologisk

Land

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv