Beaujolais Villages Nouveau 2021

Beaujolais Villages Nouveau
Stk Pris
1+129,00DKK
6+116,10DKK
12+109,65DKK
24+103,20DKK
Føj til ønskeliste

Dette kooperativ fra Bourgogne er bygget op om nogle sunde kerneværdier. 800 familier er gået sammen om at skabe et vinkooperativ med respekt for vin. Fra Auxerrois i nord til Beaujolais I syd, har de en fælles mission. Deres fokus er på håb, det gode vejr, naturen, tålmodigheden, det hårde arbejde, viljen og energien. Deres vine er deres vidnesbyrd. De fejrer samhørighed såvel som forskellighed.

Vi har været heldige at få fingrene i to af deres vine, herunder en fantastisk letbenet Beaujolais Nouveau. Navnet har de taget fra det første kongedømme i Bourgogne, La Burgondie, hvilket for dem vidner om en historisk tilknytning til deres ophav. Det er gennem samarbejdet på tværs af de 800 familier, at de konstant udvikler processer til gavn for vinene. En form for andelstanke med fokus på vin.

De gør hvad de siger, og siger hvad de gør. De har en enorm respekt for naturen og de mennesker, der arbejder med den. De har fokus på bæredygtighed og gennemsigtighed. De vil gerne have, at deres vine kan drikkes af alle med god samvittighed.

Produkttype

Druer

Indhold

75

Alkohol

12.5

Vindistrikt

År

2021

Land

Producent

Shopping Cart