Bobler & Banko på Centralen 18. oktober

Boblebanko i Nordhavn is back, baby!
StkPris
1+375,00kr.
375,00kr.
Føj til ønskeliste

Bobler & Banko på Centralen 18. oktober

Oplev en uforglemmelig aften med en perfekt kombination af spænding, smagfulde oplevelser og socialt samvær – vores Bobler & Banko!

Forestil dig at sidde omgivet af venner og en udvalgt samling af eksklusive vine. Dine sanser vil blive forkælet, mens du udforsker de rige nuancer og subtile smagsoplevelser, der karakteriserer hver enkelt vin. Vores  personale vil guide jer igennem denne vinrejse, dele historierne bag flaskerne og skabe en underholdende og informativ oplevelse.

Men vent, der er mere! Ikke nok med at du kan nyde disse førsteklasses vine, vil aftenen også byde på en banko i verdensklasse. Følelsen af at vinde en fantastisk præmie er en oplevelse i sig selv, og vores bankospil bringer et ekstra lag af sjov og intensitet til aftenen.

Vores bankoaftener med vinsmagning er den perfekte måde at forkæle dig selv og dine venner på, enten som en aften med latter og hygge eller som en mindeværdig gave til dem, du holder af. Uanset om du er en vinelsker, en spændingsentusiast eller begge dele, vil denne aften give dig det bedste af begge verdener.

Vi skal smage 4 bud på lækre bobler, der går godt til efteråret og de hyggelige stunder.

Vi spiller 1 række, 2 rækker og fuld plade á tre omgange, så du har hele 9 muligheder for at gå hjem med nogle lækre præmier.

Med i din billet får du 4 glas vin samt 4 bankoplader.

Tid: 18. oktober, 18.00 – 20.00
Sted: Centralen Nordhavn, Århusgade 159

Smagningen inkluderer ikke mad, så vi anbefaler at I ankommer 10-15 minutter forinden og bestiller mad til efter smagningen, så køkkenet kan have det klar til jer.

PS. Du kan selvfølgelig købe vinene på smagningen til ekstra gode priser på aftenen.

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Produkttype

Event information

Dato: 18. oktober 2023

Starttidspunkt: 18:00 CEST

Sluttidspunkt: 20:00 CEST

Sted: Centralen Nordhavn, Århusgade 42A

E-mail: butik@hustedvin.dk

Indkøbskurv