Bonjour Frankrig Smagekasse

Bonjour Frankrig Smagekasse
StkPris
1+1.239,00kr.
6+1.053,00kr.
Føj til ønskeliste

Bonjour Frankrig Smagekasse

Bonjour mon ami!

Har du en frankofil i maven eller er du bare glad for fransk vin? Så er denne smagekasse helt sikkert noget for dig. Her er både klassisk og nytænkning, når det traditionsrige lands vine skal under lup.

Champagne Hautbois, Haut’thentic Brut

2020 Justin Giradin, Bourgogne Chardonnay
Dette er en klassisk hvid Bourgogne, dejlig tør og mineralsk, og har en snært af saftigt æble og lidt vanilje fra fadlagringen i næsen. Den har en dejlig volumen, som hører sig til hos en Chardonnay. Faktisk vil vi påstå, at det er en allround vin, som kan gå til næsten alt. Skal vi vælge, vil vi parre den med fisk eller skaldyr eller måske magert kød.

2020 Domaine de l’Ermitage, Enfant Rebelle Sauvignon Blanc
En helt klassisk Loire Sauvignon Blanc. Skøn duft af hyldeblomst, grønt æble og stikkelsbær. Det er en let og frisk vin med god syre. Lime og citrus med en livlig finish. Perfekt ledsager til gedeost.

2019 Terra Vita Vinum, Large Soif Rouge
Lavet til at blive drukket ung, på en fortovscafé i Paris. 40% Cabernet Franc, 35% Cabernet sauvignon & 25% Gamay. Og så med et sulfitindhold på kun 20 mg/l. What’s not to like, eller hvad de selv skriver: The drinkability is there, we stay on our thirst. Pure pleasure!

2020 Maison Ventenac, L’idiot
En fyldig en af slagsen med masser af kirsebær, rundhed og drikfældighed. De unge fyre bag Maison Ventenac vil frem i verden og har sat sig for at lave ordentlig vin i det der før blev kaldt for Tankvognsområdet (Languedoc). Det der er unikt ved lige deres område er, at der er masser af limestone (kridtsten) i undergrunden (ligesom Bourgogne) og det gør vinene dejlig mineralske og seriøse.

Jean Fery & Fils, Savigny-Les-Beaune “Sous la Cabotte” 2019

Indhold

75

Produkttype

Alkohol

0

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv