Charles Smith Boom Boom Syrah

Eksplosiv krudtugle med europæiske dyder.
StkPris
1+139,00kr.
6+118,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Blomme
  • Chokolade
  • Peber
  • Tobak

Boom Boom Syrah

Igen afslører navn og titel på denne vin straks hvad du får: en eksplosiv vin, som med vanlig Syrah-mørke og fylde, høje tanniner og en god omgang syre, er som en kraftbombe. Boom Boom! Syrah er en vin med noter af mørke frugter som solbær, boysenbær, en eftersmag af et godt skud sort peber og et touch af allehånde, og dermed masser af fylde til at danse med kødet på din tallerken.

Charles Smith laver vine i et bjergrigt område nær havet, hvilket gør klimaet svingende i forhold til både temperaturer og nedbør. Netop derfor bliver det muligt at lave vine i europæisk stil. I denne vin læner Charles Smith sig da også opad stilen fra Rhône og tager afstand fra amerikansk eller australsk Shiraz, hvor druerne får masser af sol, varme og deraf fedme.

I stedet byder Boom Boom! Syrah på meget mere peber, krudt, mørk chokolade og lakrids mens den bibeholder en god friskhed, så det ikke bliver for tungt. Så søger du en let vin til fisk eller vegetarisk mad, er det ikke Boom Boom! Syrah du skal vælge, da den er for dominerende. Derimod går den hånd i hånd med det røde oksekød. Køb den fordi du er modig og klar på at prøve en bullshit-fri vin fra en enestående vinmager, der laver amerikansk vin på europæiske dyder, smagfuldt og dybt men ikke for kompliceret.

Druer

,

Indhold

75

Alkohol

14.5

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

184745000072

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Produkttype

Årgang

2018

Land

Indkøbskurv