Bourgogne vinsmagning i Kødbyen d. 29. maj

Storhit er tilbage i Kødbyen 🍷
StkPris
1+449,00kr.
449,00kr.
Føj til ønskeliste

Bourgogne vinsmagning i Kødbyen d. 29. maj

Bourgogne vinsmagning i Kødbyen: Husted Vin inviterer til en aften med sjov, hygge og sublime vine!

Dato: 29. marts 18.00 – 20.00

Sted: Husted Vin, Kødbyen

Er du klar til at dykke ned i Bourgognes fortryllende verden uden at virke som en total vinprætentiøs? Så gør dig klar og forbered dig på en aften, hvor den fine linje mellem snobberi og satire bliver så tåget som et glas ældre Pinot Noir fra en mystisk lille parcel, som kun den lokale vinbonde kender til.

Pinot Noir og Chardonnay – En kærlighedshistorie

Opdag, hvorfor disse to druer er regionens største. Lær om, hvordan terroir ikke bare er noget, man siger for at lyde klog, men faktisk betyder noget.

“Jeg kan smage skovbunden” – og andre ting, du aldrig troede, du ville vige

Vores smagning vil lære dig at beskrive vin som en ægte connoisseur, komplet med referencer til noter af røde bær og sommernætter – eller måske bare få dig til at lyde som om, du har sniffet for mange vinglas.

Køb din billet

Pladserne er lige så begrænsede som en Grand Cru fra et topår, så skynd dig at reservere din plads, før de er væk. Forbered dig på en aften, hvor du vil grine, lære og drikke dig vej gennem Bourgognes bedste – alt sammen i selskab med folk, der ikke tager vin (eller sig selv) alt for seriøst.

Kom som du er, men forvent at forlade os med et smil på læben, en snert af snobberi i din ånd, og måske, bare måske, en nyfundet kærlighed til Bourgogne. Vi ses i Kødbyen – hvis du tør! 🍷🎉

Produkttype

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Event information

Dato: 29. maj 2024

Starttidspunkt: 18:00 CEST

Sluttidspunkt: 20:00 CEST

Sted: Husted Vin Kødbyen, Flæsketorvet 32

E-mail: butik@hustedvin.dk

Indkøbskurv