Chardonnay vinsmagning på Centralen d. 22. maj

Kom og smag Chardonnay med os.
StkPris
1+449,00kr.
449,00kr.
Føj til ønskeliste

Chardonnay vinsmagning på Centralen d. 22. maj

Træd indenfor i Centralens hyggelige og indbydende lokaler, hvor vi inviterer dig til en uforglemmelig aften dedikeret til en af verdens mest alsidige og elskede druesorter: Chardonnay. Denne særlige smagsaften vil tage dig med på en ekstraordinær rejse gennem forskellige regioner, og udforske de utallige udtryk, som Chardonnay kan frembringe.

Centralen er det perfekte sted at fordybe sig i vinens verden, uanset om du er en erfaren vinelsker eller nysgerrig nybegynder. Smagsaftenen tilbyder ikke kun en chance for at lære og smage, men også at møde ligesindede, dele erfaringer og skabe nye venskaber i en afslappet og indbydende atmosfære.

Begrænset Plads – Book Nu: For at sikre en intim og personlig oplevelse, er pladserne til denne eksklusive Chardonnay smagsaften begrænsede. Vi anbefaler, at du reserverer din plads i god tid for at garantere din deltagelse i denne enestående begivenhed.

Lad Centralen blive dit vindue til Chardonnays fortryllende verden. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele en aften fuld af opdagelser, smag og uforglemmelige øjeblikke. Cheers!

Dato & Tid: Onsdag d. 22. maj, 18.00 – 20.00

Sted: Centralen, Århusgade 159, 2150 Nordhavn

Produkttype

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Event information

Dato: 22. maj 2024

Starttidspunkt: 18:00 CEST

Sluttidspunkt: 20:00 CEST

Sted: Centralen, Århusgade 159

E-mail: butik@hustedvin.dk

Indkøbskurv