Mas des Restanques Côtes du Rhône – ØKO

Saftig, slubrevenlig og ganske naturlig.
StkPris
1+199,00kr.
6+179,00kr.

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste
  • Bagekrydderier
  • Brombær
  • Hindbær
  • Lavendel
  • Tørrede-urter

Côtes du Rhône

Hos Mas des Restanques finder du super skønne Rhône-vine, og generelt er huset en rigtig god introduktion til netop Rhône. Modsat mange andre producenter så er Mas des Restanques økologisk og bruger så lidt sulfitter, at man nærmest kan kalde dem for naturvine også. Og så er de ikke lagret på fad. Det giver vinene en lidt jordet smag, som i høj grad klæder dem.

Denne Côtes du Rhône er husets mere gængse vin, en blandings-vin med Grenache i centrum. Den er struktureret med en masse fylde og charme, noter af hindbær og blomme og en snert af frisk cedertræ. Lidt støv og flint i tanninerne, som ellers er runde og behagelige.

Drik den til grillet kød, kylling eller skønne grønsagsretter. Køb den fordi du gerne vil prøve en Rhône-vin og synes det kunne være spændende med en økologisk variant, som overrasker positivt.

Fun fact: Restanques er den franske version af det provencalske ord ”restanco” som betyder ”en tør stenmur”. Disse støtter de forskellige terrasser eller niveauer i vinmarkerne.

Økologisk

Produkttype

Druer

,

Indhold

75

Alkohol

13.5

Vindistrikt

Producent

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.