Substance Cs Cabernet Sauvignon

Perfekt balanceret fadbasker med violer, tobak, blyanter og andet godt.
StkPris
1+169,00kr.
6+194,00kr.

Produktet er udsolgt

★★★★★
Ekstra Bladet
92
James Suckling
92
Robert Parker
90
Wine Spectator
93
Jeb Dunnuck
Føj til ønskeliste
  • Bagekrydderier
  • Cedertræ
  • Kirsebær
  • Solbær

Cs Cabernet Sauvignon – bedste value for money Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon er en drue som trives rigtig godt i Amerika, og i Washington State. Problemet er bare, set med vores øjne, at amerikanerne er så glade for fadlagring, at det ofte stjæler alt opmærksomhed og bliver overdøvende for smag og drikkeoplevelse.

Med denne CS har Charles Smith igen formået at lave en vin, hvor fadlagringen er integreret super flot. Den er tæt og mørk, har rundhed, fylde, masser af solbærnoter, et skud tobak og en silkeblød og lang eftersmag. Markerne ligger højt med god elevation og retvendte skråninger, som giver velmodnet frugt. Efter afstilkning og gæring på naturlig gær under temperaturstyring, hviler ca. 50% på nye franske egefade og resten på rustfri ståltanke.

Den flaskes ufiltreret og resultatet er ganske enkelt helt perfekt. Leder du efter den perfekte bøf-vin, kan du roligt stoppe nu.

Fun fact: Den originale tanke var kun at producere én vin, nemlig den bedste value for money Cabernet Sauvignon nogensinde i Amerika. Vi synes bestemt det er lykkes meget godt, og succesen er da også blevet rullet ud og flere vine er kommet til i Substance-serien – alle med samme høje kvalitet og fine pris.

Vinens label finder inspiration i det periodiske system, og Cs er jo helt oplagt til en Cabernet Sauvignon, især når vinmagerne også hedder Charles Smith. I den virkelige verden står CS for Cæsium, et blødt, skinnende metal, der fortrinsvis bruges i ur-produktion.

Produkttype

Druer

Indhold

75

Alkohol

15

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

184745003004

Økologisk

Land

Naturvin

Biodynamisk

Årgang

2016

Indkøbskurv