Dis moi oui

Sødmefyldte modne pærer, dåseferskner og andet til den søde tand.
StkPris
1+149,00kr.
6+134,10kr.
12+126,65kr.
24+119,20kr.

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste
  • Citron
  • Fersken
  • Kvæde
  • Lime
  • Pære
  • Smør

Dis moi oui

Det er ikke så let at finde en sødmefuld vin, der både smager af god vin, og ikke bare er en sukkerbombe. Endnu engang viser drengene, at de har styr på deres Chenin. For at få den lille restsødme på 10 gram pr. liter stopper de fermenteringen inden vinen er helt færdig. Det gør, at der er lidt restsukker tilbage, så ikke noget med at tilsætte sukker, og gæren er også helt dens egen.

Vinen smager af modne pærer og ferskner og er ikke til at komme udenom, hvis man har en sød tand, eller en terrasse med høj sol.  Dis moi oui betyder simpelthen ”Sig JA”, så gør det!

Drengene her fulgte en drøm om at lave vin og fandt det perfekte spot i Loire til at gøre det. Alexis & Dominique kom ikke fra en rig vinfamilie eller med en sølvske i munden, men mere med en lyst til at lave vin som de selv gerne vil drikke. De var rundt i Frankrig for at finde det optimale sted og endte i Loire, især fordi de elsker Chenin Blanc, og det var her muligt at købe en vingård uden at komme op i gastronomiske priser.

De faldt over Domaine des Chesnaies, i Saint Lambert du Lattay og mente at det var stedet. De lavede hele produktionen om, blev økologiske, sænkede sulfitindholdet i vinene og lod vinene passe sig selv med kærlig overvågning.

Stilen i vinen passer rigtig godt til det der trender nu med masser af frugt, smag af hvor vinen kommer fra, og absolut ingen tilsætning af noget som helst. Så prædikatet naturvin kan sagtens hænge om halsen på flaskerne her.

Økologisk

Produkttype

Naturvin

Druer

Indhold

75

Alkohol

13.5

Vindistrikt

Land

Producent

Indkøbskurv