Kaufmann GG Wisselbrunnen – ØKO

GG Wisselbrunnen
StkPris
1+499,00kr.
6+424,00kr.

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste
  • Bivoks
  • Jasmin
  • Lime
  • Petroleum

GG Wisselbrunnen

GG – Grosses Gewächs, er Tysklands bud på en Grand Cru som i Bourgogne. De bedste vinmarker er godt kontrolleret af gutterne fra VDP (en vinting, og ikke noget DDR-noget), og vinene skal være tørre.

Her har vi Urbans bid af den 16 hektar store vinmark Wisselbrunnen. Vinen har masser af klasse og en fylde og varme, som leder tankerne hen på solvarmet græs, grønne asparges og det umiskendelige skvæt af lime. So Gross!

Det lyder næsten som Adam og Eva i Paradiset Have – og det er det næsten også (det går ikke galt her!) Eva arbejdede for Prædikatsyndikatet som überbaumführer, hvor hun møder Urban (ikke Adam), som er træt af at lave schweizeroste i Schweiz, og gerne vil købe og starte en vinproduktion op i det smukke Rheingau. Og bang han bliver forelsket i både området og Eva, så de slår pjalterne sammen og begynder at lave stramme skønne vine fra de gode marker i Rheingau. De overtager nogle marker i bl.a. Hattenheim og væder dem i teer, kohorn og andre ting der hører biodynamikken til og skifter etikken til en meget rød – man er jo schweizer!

Økologisk

Produkttype

Biodynamisk

Druer

Indhold

75

Alkohol

13

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

4260005053418

Land

Naturvin

Årgang

2017

Indkøbskurv