Hitching Post Smagekasse

Hitching Post Smagekasse
StkPris
1+1.912,00kr.
1.912,00kr.
Føj til ønskeliste

Hitching Post Smagekasse

Stjerneregn i denne fantastiske smagekasse med kræs fra Californien.

Hometown 2018
Hometown er en ung og skøn Pinot Noir fra Santa Barbara. Druerne i dette blend kommer fra tre forskellige marker: Los Alamos, Santa Maria og Santa Rita Hills. Der er knald på noterne, hvor især mørke bær, frugt og krydderier kæmper om opmærksomheden. Der er et strejf af nye egetræsfade i denne strukturerede og balancerede vin, der går rigtig godt til mad.

Cork Dancer 2017
Druerne er et blend fra områderne Santa Maria Vallet og Santa Rita Hills. Vinen er drevet af mørk frugt med god dybde og kompleksitet plus den klassiske duft af Pinot Noir. Delikat struktureret vin. De pæne tanniner spiller op til skovbær og masser af engelsk lakrids – også i eftersmagen.

Highliner 2018
Dette er Hitching Posts store vin, som drikkes i kult-filmen ”Sideways”. Den består af nøje udvalgte Pinot Noir -druer fra fire forskellige marker i henholdsvis Santa Maria og Santa Rita Hills i Santa Barbara County. Målet er at opnå balance og kompleksitet i et elegant men stadig tydeligt Pinot Noir-udtryk fra denne specifikke region. Og det synes vi helt bestemt lykkes med denne flotte, strukturerede vin, der med sin fuldfede krop, saftige, intense mørke frugter og noter af hvid peber, krydderier og jord, “rammer fuldstændig plet i vores bankende Pinot Noir-hjerter.

Økologisk

Produkttype

Biodynamisk

Indhold

75

Alkohol

13

Vindistrikt

Producent

Naturvin

Indkøbskurv