Husted Vin Anmelder Darlings 2022 Smagekasse

Smagekasse fuld af anmelderdarlings
StkPris
1+1.219,00kr.
1.219,00kr.
Føj til ønskeliste

Husted Vin Anmelder Darlings 2022 Smagekasse

J. Girardin Bourgogne Chardonnay 2020: “Bedste Vinkøb” – Din Vinguide

Der er en grund til, at denne vin er en af vores bedst sælgende hvide vine. Det er en klassisk hvid bourgogne, naturligvis på Chardonnay, dejlig tør og mineralsk, og har en snert af saftigt æble og lidt vanilje fra fadlagringen i næsen.

Og så har den en dejlig volumen, som hører sig til hos en Chardonnay. Faktisk vil vi påstå, at det er en allround vin, som kan gå til næsten alt. Skal vi vælge, vil vi nuppe den sammen med en delikat forret, parre den med fisk eller skaldyr eller måske magert kød. Køb den, hvis du vil prøve en bestseller som i den grad er value for money!

Fun fact: Hos Justin Girardin finder du intet fancy vinslot men derimod godt gedigent fransk landidyl med et lille og hyggeligt vandrehjem i baghaven. Gamle Jacques Girardin kan ikke et ord engelsk, så han plejer blot at komme ud og hilse høfligt på, og så gå sin vej med det samme igen. Men smagens af hans og sønnens vine forlader os aldrig.

Domaine Ermitage Menetou Salon 2020: 92 point & 5 stjerner i Jyllands-Posten

Lige sydvest for det kendte Sancerre, ligger området Menetou Salon. Klimatisk minder det en hel det om Sancerre, bare til en lidt anden pris. 100% Sauvignon Blanc, hvor du får lime og grape med en hint af hvide blomster. Smagen er et angreb af friskhed. Der er dybde og en skøn rund smag med noter af citrus, yuzu og et lille eksotisk touch. Lækker vin til noget ceviche eller hårde oste som comte.

Jyllands-Posten (91 point/5 stjerner)
“Klassisk blomstrende sauvignon blanc-næse, flot struktur, fin præcision, god syre og liflig frugt. Klassisk vin. 91 point.”

Caciorgna Ciauría, Nerello, Etna DOC Rosso 2020: 6 stjerner Ekstra Bladet

Vinproducent Paulo fra Toscana har taget sine gode vinmager-skills med til Etna på Sicilien og fremstiller her nogle skønne vine fra små plots rundt om vulkanen, primært på druen Nerello Mascalese. Druen giver lyse vine med en skøn duft af røde bær, hvor både syre og tanniner træder frem.

Her får du hans entry level Nerello – en vin med fine noter af blomme, skovbær og frisk basilikum. Den har en medium krop, ganske fine og faste tanniner samt en skøn saftig finish. En let og frisk vin, hvor alle, selv Nerello-begyndere, kan være med.

Hitching Post Highliner: 5 stjerner i Berlingske & 5 stjerner i gastro

Dette er Hitching Posts store vin, som drikkes i kult-filmen ”Sideways”. Den består af nøje udvalgte Pinot Noir -druer fra fire forskellige marker i henholdsvis Santa Maria og Santa Rita Hills i Santa Barbara County.

Målet er at opnå balance og kompleksitet i et elegant men stadig tydeligt Pinot Noir-udtryk fra denne specifikke region. Og det synes vi helt bestemt lykkes med denne flotte, strukturerede vin, der med sin fuldfede krop, saftige, intense mørke frugter og noter af hvid peber, krydderier og jord, “rammer fuldstændig plet i vores bankende Pinot Noir-hjerter.

Chateau Bethanie Trousseau 2018: 93 point & 4 stjerner i Berlingske 

Dette er en fullbodied vin, hvor du får en rødvin med struktur og kirsebæraroma. I smagen er der et hint af fad, fine tanniner samt en god dyb smag. En vin til rødt kød og vildt.

Bohigas Cava Brut Reserva: 92 point i Din Vinguide

Bohigas er et af de vinhuse vi har haft det længste samarbejde med, og der er en grund til, vi fortsat holder fast i dem, her får du prima Cava og virkelig value for money-vin i enhver flaske. Denne Cava Brut Reserva er vores absolutte bestseller fordi den er så dejlig ren i smagen og har en pragtfuld struktur.

Den lysegule farve får følgeskab af elegante og cremede bobler samt en dejlig næse af lime, fersken og hvide frugter. Hints af hvede samt en snert af kanel fra lagringen, tilføjer ekstra dybde Nyd denne skønne Cava solo som aperitif, til lyst kød eller fisk. Vi udfordrer dig til at teste, om du nu også bliver mere eller mindre afhængig.

92 flotte point i Din Vinguide.

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.