Husted Vin Husted Vin Private Label Smagekasse

Husted Vin Private Label Smagekasse
StkPris
1+723,00kr.
723,00kr.
Føj til ønskeliste

Husted Vin Private Label Smagekasse

Husted Vins egne vine samlet i en lækker smagekasse inkl. fri fragt til pakkeshop eller privatadresse.

First Cut Chardonnay
Ærkeamerikansk, kan man godt kalde First Cut Chardonnay’en. Druerne er høstet rundt omkring i Californien, og er blevet samlet i Napa Valley, hvor vingården ligger. Det vingården gør meget ud af, er at holde den samme gode kvalitet årgang efter årgang. Det gør de ved at blande druerne fra hele Californien, til lige den smag og stil de godt kan lide. Vinen er lagret i franske og amerikanske i 6 måneder.

Smagen er meget fed og cremet med masser af noter af brunet smør, citrusfrugter og en masse dejlig vanille.

Final Cut Pinot Noir
Druerne er høstet rundt omkring i Californien, og er blevet samlet i Napa Valley, hvor vingården ligger. Det vingården gør meget ud af, er at holde den samme gode kvalitet årgang efter årgang. Det gør de ved at blande druerne fra hele Californien, til lige den smag og stil, de godt kan lide. Vinen er lagret i franske og amerikanske i 6 måneder.

Masser af sødmefyldte krydderier, jordbær og en umiskendelig smag af vanille.

El Hombre Tempranillo
Det er ikke let at finde en vin, som både er økologisk og vegansk til en billig penge.
Efter at have smagt flere hundrede vine igennem, fandt vi denne lille perle 700 meter over havets overflade på Mesetaen midt i Spanien. Ideen med denne Tempranillo, er at finde en vin som er frisk, lidt krydret, og uden for mange tørre tanniner. Med en masse noter af røde bær, såsom kirsebær, blommer og violer. En all-rounder, som ikke gør nogen fortræd! Etiketten har vi selv fundet på med god hjælp fra den australske billedkunstner Stefano Ives. En stærk mand i cirkus med overskæg og et skævt smil. Ligesom vinen, lidt kraft, uden at være for seriøs.

El Pescador Sauvignon Blanc
Det er ikke let at finde en vin, som både er økologisk og vegansk til billige penge. Efter at have smagt flere hundrede vine igennem, fandt vi denne lille perle. 700 meter over havets overflade på Mesetaen midt i Spanien. De høster om natten, for at bevare friskheden i druerne, har et blødt pres når de presser druerne, og har mosten opbevaret i temperaturkontrolleret ståltanke for at vinen fremstår pivfrisk. Druen er Sauvignon Blanc, og noterne er også klassiske for vinen. Hyldeblomst, frisk sommergræs og grønne æbler. Etiketten har vi selv fundet på med god hjælp fra den australske billedkunstner Stefano Ives. Og hvorfor lige en dykker og en fisk? Jo, vi tænker at det er et perfekt match til fisk og skaldyr.

Damea Rosato Bio
Vilde jordbær på flaske!
Denne rosé er en fantastisk tørstslukker. Den scorer fuld plade på rosébingo med masser noter af roser, citrusfrugter, melon og tropicana. Den har et snert af stængelplanter i eftersmagen, så forvent lidt rabarber og selleri. Fin balance mellem aromaer, syre og mineralitet. Nyd den til pastaretter med tomat eller stegt fisk. Den går også til fjerkræ eller kalvesteg. Den er skabt på Pinot Grigio, Pinot Noir og Refosco.

Husted Vin Zinfandelicious 2019
Nicolaj Bejder og Hustedvin præsenterer her en Zinfandel, som lever op til alle forventningerne. Vi har med vores venner i Lodi sammensat denne vin, der stammer fra den Californiske Centralkyst, hvor varme dage og kølige nætter giver de bedste forudsætninger for udvikling af både komplekse smage og koncentreret farve og intensitet. I og med druerne til denne vin høstes om natten, bevares både den ideelle syre- og sukkerniveau.
Resultatet en mørk rubinrød vin, som er medium-fyldig og med masser af saft. Den afslører aromaer af modne jordbær med hints af rabarber, tobak, chokolade, karamel og sød, ristet eg. En balanceret vin med dybde, kompleksitet og Zinfandel-druens typiske intensitet og sødme, men stadig med syren i behold. Nyd den til en pulled pork sandwich eller en klassisk omgang spaghetti Bolognese.

Økologisk

Produkttype

Indhold

75

Producent

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv