Husted Vin Sommer Nyheder Smagekasse

Spritny smagekasse med de nyeste vine
StkPris
1+749,00kr.

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste

Husted Vin Sommer Nyheder Smagekasse

Vinene i denne smagekasse er så nye, at vi næsten ikke har nået at pakke dem ud. De er netop landet fra forskellige steder i verden. Denne smagekasse er inklusiv fri fragt og byder på lækre nyheder, der passer perfekt til sommeren.

Alberaia 2018

100% Sangiovese, 10 måneder på fransk fad. Siena darling, med masser af saft, kraft og krydderier. Lille produktion, respekt for landet omkring. Opdrætter køer og er selvkørende med korn og deslige.

Integrale Frizzante Rosé – Raboso, Marzermina, Corbinella, Turchetta ØKO

Et godt blend af lokale druer Fra de Euganske bakker imellem Venedig og Verona. Forfriskende, let i alkohol (10,5%), ufiltreret og naturlig, og intet sukker tilsat. En sommerbasker uden tømmermænd!!

Femme Fatale, Rheinhessen, 12% øko

En forførende skæbnesvanger Riesling, kun svøbt i sødme (15,5 gram sukker pr liter). Let på tå, men med en skarp tunge, og seriøsitet bag det lette stof.

Alphonse 2020, Macon Villages

Med skæg og blå briller, her er intet at skjule. Ren Chardonnay, uden fad dikkedarer og andet, bare en duft af akacie og andet frugt fra baghaven.

La Vie en Rosé – øko

Navnet siger det hele, livet er som en flaske Rosé eller to. Sydfransk charme, med Provence-nykker, og masser af krydderi.

Parajes del Valle, Monastrell 2021 Øko – Jumilla

Fra plateauet 700 meter oppe, med næsten ingen regn, masser af sol om dagen og køligere nætter, er ofte hvad vinproducenter leder efter. Masser af frugt, integrerede tanniner og masser af solskin.

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.