Italiensk Smagekasse

Italiensk Smagekasse
StkPris
1+849,00kr.
6+721,00kr.
Føj til ønskeliste

Italiensk Smagekasse

Prøv vores dejlige og lidt udfordrende Italienske smagekasse, hvor der er en bred vifte af lækre flasker med fra alle de mest spændende områder i Italien efter vores mening.

2018 Vigna Lenuzza Friulano
En vin med masser af smag, en diskret sødme af honningmelon, mineralitet og duft af friskplukkede blomster og lidt bitre mandler. Et flot match til charcuteri, ost og en hjemmelavet risotto med græskar og salvie.
Fun Facts: Etiketten taler for sig selv. Med den løse stregtegnede hånd viser Daniele og Tanika, at alt hos dem er ”håndholdt” og fyldt med hjerte og passion.

2019 Balestri Valda Soave Classico
Denne vin er Balestri Valda’s personlige fortolkning af Soave, udsprunget af den vulkanske terroir: mineralsk, frisk og i det hele taget bare meget klassisk, på den helt rigtig måde. Dens mineralitet kombineret med en skøn frugtig smag af fersken, pære og gule æbler, gør den en smule mystisk men meget tiltalende. Planlægger du at servere fisk, er denne vin den helt rigtig kompagnon – frisk, frejdig og uden omsvøb.

Barbera d’Asti DOCG “LAFICAIA” 2021
Grunden til at vi tog Enricos vine ind, var helt sikkert hans Barbera. De er fuldfede og runde. Var man fræk, kunne man nok kalde den for en “dansker” vin på den gode måde.
Tanninerne er godt skjulte og syren holder sig pænt på afstand. Druerne er fra Nizza, som er det bedste sted i Piemonte at dyrke Barbera. Den har gennemgået den klassiske vinificering og er endt med 6 måneder på ståltanke.

En vin der passer glimrende til det meste mad.

Jyllands-Posten (4 stjerner): “Levende, bittersød frugt med en frisk syre. Klassisk barbera, udpræget madvin med nydelig balance, en diskret ristet note.”

Ghiomo Vigna Granda 2019
Ghiomo-huset leverer her en skøn og klassisk Nebbiolo, hvor selv nybegyndere kan være med – også på prisen.
Farven er intens og strålende rubinrød og duften er frisk, frugtet og delikat med lidt støvede noter af roser. Det er en vin med krop og fylde, rig på gode og vedholdende tanniner, uden det tager overhånd. Eftersmagen er lang og en anelse bitter. Du kan roligt servere denne klassiske italiener til hors d’oeuvres, lette forretter og hvidt kød. Ellers er den altid fremragende til lækre oste.

2019 Vino Lauria, Zio Paolo Nero d’Avola
Nero d’Avola-druen er lig med Sicilien. Her får du en vin med fylde og frugt uden for mange tanniner og uden overvæld af syre, men stadigvæk en god bund. I glaaset er vinen mørk og robust som samtidig er frugtig og frisk i både duft og smag. Noter af sorte og vilde bær, tobak og samt et strejf af jordbær. I ganen er den fløjlsblød og rar.

2018 Caelum, Chianti Colli Senesi DOCG
Denne vin er produceret udelukkende på Sangiovese-druen fra markerne Montagnana og Palagione i smukke Toscana. Farven er rubinrød med violette refleksioner. I næsen er den skarp og intens frugtig med tydelige noter af violer og sure kirsebær, og delikate krydderier i bagrunden. En klassisk italiener, som går ganske glimrende til eksempelvis charcuteri af lam og gris, men også rødt kød og medium modne oste.

Indhold

75

Produkttype

Alkohol

0

Økologisk

Land

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv