Spar 20% v/1 stk.

Italiensk Smagekasse NV

Italiensk Smagekasse
729,00DKK
Føj til ønskeliste

Italiensk Smagekasse

Prøv vores dejlige og lidt udfordrende Italienske smagekasse, hvor der er en bred vifte af lækre flasker med fra alle de mest spændende områder i Italien efter vores mening.

2018 Vigna Lenuzza Friulano
En vin med masser af smag, en diskret sødme af honningmelon, mineralitet og duft af friskplukkede blomster og lidt bitre mandler. Et flot match til charcuteri, ost og en hjemmelavet risotto med græskar og salvie.
Fun Facts: Etiketten taler for sig selv. Med den løse stregtegnede hånd viser Daniele og Tanika, at alt hos dem er ”håndholdt” og fyldt med hjerte og passion.

2019 Balestri Valda Soave Classico
Denne vin er Balestri Valda’s personlige fortolkning af Soave, udsprunget af den vulkanske terroir: mineralsk, frisk og i det hele taget bare meget klassisk, på den helt rigtig måde. Dens mineralitet kombineret med en skøn frugtig smag af fersken, pære og gule æbler, gør den en smule mystisk men meget tiltalende. Planlægger du at servere fisk, er denne vin den helt rigtig kompagnon – frisk, frejdig og uden omsvøb.

2020 Valentina Passalacqua, Rosso Puglia
Negroamaro, kongen af Syditalien!
Valentina er ikke meget for at gøre for meget ved vinene, (minimal intervention), og ikke en gang i marken, grønthøster hun de vinplanter hun har der laver stort udbytte, som hun selv siger. Her får du en meget bærfyldt vin, både af brombær og modne kirsebær, men også de mere sarte røde tranebær og granatæble kan smages.

Barbera d’Alba Superiore Lavai 2019
Her får du præcis, hvad du bliver lovet. En superb Barbera, som dufter, smager og føles præcis som en Barbera skal – og så til en helt og aldeles fornuftig pris. Farven er rød-violet og duften intens og frugtet. Dette er virkelig en vin med krop og fylde, gode kraftige tanniner og en ekstrem lang og behagelig eftersmag. Er du til klassisk Italiensk, går du ikke galt I byen her. Vinen parres helt ideelt med rødt eller vildt kød, eller modne og stærke oste.

2019 Vino Lauria, Zio Paolo Nero d’Avola
Nero d’Avola-druen er lig med Sicilien. Her får du en vin med fylde og frugt uden for mange tanniner og uden overvæld af syre, men stadigvæk en god bund. I glaaset er vinen mørk og robust som samtidig er frugtig og frisk i både duft og smag. Noter af sorte og vilde bær, tobak og samt et strejf af jordbær. I ganen er den fløjlsblød og rar.

2018 Caelum, Chianti Colli Senesi DOCG
Denne vin er produceret udelukkende på Sangiovese-druen fra markerne Montagnana og Palagione i smukke Toscana. Farven er rubinrød med violette refleksioner. I næsen er den skarp og intens frugtig med tydelige noter af violer og sure kirsebær, og delikate krydderier i bagrunden. En klassisk italiener, som går ganske glimrende til eksempelvis charcuteri af lam og gris, men også rødt kød og medium modne oste.

Produkttype

Indhold

75

Alkohol

0

År

NV

Land

Indkøbskurv