Italiensk smagning i Sydhavn d. 13. marts

Italiensk for begyndere ... og øvede!
StkPris
1+449,00kr.
449,00kr.
Føj til ønskeliste

Italiensk smagning i Sydhavn

Velkommen til en fortryllende aften med italiensk vinsmagning, hvor vi udforsker en skatkiste af smagsoplevelser, baseret på druer af bl.a. Nerello Mascalese og Nebbiolo.

Dyk ned i en verden af italiensk vinmagi, hvor hvert glas fortæller en historie om terroir, tradition og lidenskab.

Vi skal bl.a. smage Nerello Mascalese, en stjerne fra Siciliens vulkanske jordbund. Med sin lette krop og delikate aromaer af røde bær og blomster, vil denne vin vække dine sanser og transportere dig til de skråninger, hvor vinen er dyrket.

Vi skal også nordpå til Piemonte, hjemstedet for Nebbiolo-druen, og opleve dens ikoniske udtryk. Med druernes komplekse struktur, intense bærnoter og forførende duft af roser og tjære, vil lige netop dette glas tage dig med på en rejse gennem Piemontes majestætiske landskaber.

Undervejs vil vores Vinpusher Michael give indsigt i produktionsteknikker, traditioner og historier bag hver flaske, og du vil opdage hemmelighederne bag disse fængslende italienske vine.

Så lad os løfte glassene og lade os drages af Italiens rigdom af smagsnuancer og skønhed, mens vi fejrer den ædle kunst af vinfremstilling. Salute!

Med i din billet får du 6 glas vin.

Onsdag d. 13. marts kl. 18-20

Pris: 449 pr. person

Produkttype

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Event information

Dato: 13. marts 2024

Starttidspunkt: 18:00 CET

Sluttidspunkt: 20:00 CET

Sted: Husted Vin Sydhavn, Bådehavnsgade 42A

E-mail: butik@hustedvin.dk

Indkøbskurv