Spar 20% v/1 stk.

Klassisk Nytårsbobler Smagekasse

Lækkert udvalg af bobler til nytår
StkPris
1+995,00kr.
995,00kr.
Føj til ønskeliste

Castell d’Age Cava Anne Marie, Rosé Brut – ØKO

Her får du en lækker cava lavet af vores spanske kvinde-projekt. 100% Pinot Noir og en lille produktion på 6700 flasker med 5 gr. dosage. I næsen hindbær, jordbær og vilde bær.

Smagen er frisk og frugtig – ja faktisk bare en dejlig oplevelse! Den vil stå flot som aperitif eller prøv den til friske, hvide oste.

Champagne A. Levasseur Rue de Sorbier

Denne champagne produceres af druer, som vokser på et lille område af vingårdens ældste marker, “plantet i 1973. Blend er som alle Levasseurs ”huschampagner”, 80% Meunier”, 15% Pinot Noir, og 5% Chardonnay. I næsen er denne fortryllende drik et sammensurium af gule frugtaromaer som fersken, abrikos, gul blomme og pære.

Smagen følger trop og er både frugtig med noter af honning, moden, blød og rund. Meunier-druens dominans sætter prikken over i’et og gør i høj grad vinen unik. Pop den til enhver champagne-lejlighed, hvor den helt sikkert vil tilfredsstille alle, eller server den til for eksempel fjerkræ, også den vilde slags. Fun fact: ”Rue de Sorbier” er navnet på den vej, ” hvor A. Levasseurs vingård ligger og dermed navnet til hans ”huschampagner”. Enkelt og ægte.

Olcaviana Ananto Cava Brut – ØKO

Champagne André Jacquart Vertus Expérience 1 cru

Druerne til denne vin kommer fra to forskellige marker, Grand Cru marken Mesnil – sur – Oger og Premier Cru marken Vertus, og vinen er lavet udelukkende på Chardonnay druer. Boblerne skummer perfekt op når den hældes i glasset og allerede dér, bliver vi begejstrede. Dosagen er kun 4g og med en lang fadfermentering oveni får man her en kompleks, “tør og meget velbalanceret Champagne med en rig og sprød boble og den helt rigtige smag og duft af gær. Skænk den som aperitif til enhver lejlighed.

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.