Casa Rojo La Marimorena, Albariño

La Marimorena, Albariño
StkPris
1+279,00kr.
6+237,00kr.

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste
  • Citron
  • Kvæde

La Marimorena, Albariño

Denne super saftige vin dyrkes på 100% Albariño fra Rias Baixas nær Spaniens Atlanterhavskyst lige nord for Portugal. Placeringen kun 15 km fra Miño-flodens udmunding i sub-regionen O Rosal, giver en særegent saltet mineralitet til vinen.

Med en duft af friskplukkede citroner og hvide blomster, og samtidig en snært af cremet sødme, er denne vin et frisk pust. Syren er livlig men ikke overdøvende, og det vedvarende nærvær af tropiske frugter i eftersmagen er vi vilde med.

Vi vil uden tøven åbne vinen og servere den til alt slags fisk og skaldyr eller østers. På spansk betyder la marimorena ”en eksplosion af mange ting”, og det er lige netop, hvad denne vin er. Så du skal helt sikkert købe den, hvis du er til en kontrolleret eksplosion af sol, citrusnoter, hav og kærlighed. Og hvem er ærligt talt ikke det?

Fun fact: Fordi denne vin vokser kun 2 km fra Atlanterhavet i sandet granitjord som leder vandet væk fra de øverste jordlag, har vinstokkene overlevet ved at gro 20-25 m lange rødder, som kan nå vandet dybt i jorden i stedet.

Produkttype

Druer

Indhold

75

Alkohol

13

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

8436546822004

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Årgang

2020

Indkøbskurv