La Mujer Canon 2014

Kanondronningen, masser af krudt og kugler.
Stk Pris
1+699,00DKK
6+629,10DKK
12+594,15DKK
24+559,20DKK
Føj til ønskeliste
  • Blomme
  • Grapefrugt
  • Jordbær
  • Lakrids
  • Læder

La Mujer Canon

La Mujer Canon, som oversat betyder ”kanondronningen”, er topvinen fra Uvas Felices, udelukkende lavet på Grenache-druen fra en sandet enkelmark i et skovområde i 900 meters højde på nordsiden af et bjerg i Sierra de Gredos, Madrid.

Det kræver sin vin at vokse her. Måske derfor navnet på en eller anden måde er ganske passende Stokkene er 50-90 år gamle og giver et lavt men smagfuldt høstudbytte af druer, der udblødes i åbne fade ved lav temperatur. Vinen lagres derefter i 14 måneder på franske egefade og 6 måneder på flaske. Resultatet er en mørk vin, der i næsen har en lidt parfumeret blomsterduft, et skud friskhed og noter af middelhavets lavlandsskov. Den er intens i ganen, og man mærker straks vinens volumen og de strukturerede tanniner.

Køb den, hvis du er til en powerful dame, der skyder med både krudt og kanoner, på den gode måde altså. Nyd den til for eksempel gullasch eller marokkanske tangines. Fun fact: Uvas Felices betyder ”glade druer” og er et samarbejde mellem den spanske vinforhandler Vila Viniteca og Comando G. Sidstnævnte er et kollektiv bestående af tre velrenommerede spanske vinmagere.

Produkttype

Druer

Indhold

75

Alkohol

14.5

Vindistrikt

År

2014

Land

Producent

Shopping Cart