Lille Darlings Smagekasse NV

Lille Darlings Smagekasse

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste

Lille Darlings Smagekasse

NV Bohigas, Cava Brut Reserva NV
Bohigas er et af de vinhuse vi har haft det længste samarbejde med, her får du prima Cava og virkelig value for money-vin i enhver flaske. Denne Cava Brut Reserva er vores absolutte bestseller fordi den er så dejlig ren i smagen og har en pragtfuld struktur. Elegante og cremede bobler samt en dejlig næse af lime, fersken og hvide frugter. Hints af hvede samt en snært af kanel fra lagringen, tilføjer ekstra dybde Nyd denne skønne Cava solo som aperitif, til lyst kød eller fisk.

2019 Domaine de L’ermitage, Menetou Salon
Lige sydvest for det kendte Sancerre, ligger området Menetou Salon. Klimatisk minder det en hel det om Sancerre, bare til en lidt anden pris. 100% Sauvignon Blanc, hvor du får lime og grape med en hint af hvide blomster. Smagen er et angreb af friskhed. Der er dybde og en skøn rund smag med noter af citrus, yuzu og et lille eksotisk touch. Lækker vin til noget ceviche eller hårde oste som comte.

2019 Justin Giradin, Bourgogne Chardonnay
Dette er en klassisk hvid Bourgogne, dejlig tør og mineralsk, og har en snært af saftigt æble og lidt vanilje fra fadlagringen i næsen. Den har en dejlig volumen, som hører sig til hos en Chardonnay. Faktisk vil vi påstå, at det er en allround vin, som kan gå til næsten alt. Skal vi vælge, vil vi parre den med fisk eller skaldyr eller måske magert kød.

2016 House of Smith, Cs Cabernet Sauvignon
Charles Smith har igen formået at lave en vin, hvor fadlagringen er integreret superflot. Den er tæt og mørk, har rundhed, fylde, masser af solbærnoter, et skud tobak og en silkeblød og lang eftersmag. Denne vin er ganske enkelt helt perfekt. Ideel til bøf.

2019 Vino Lauria, Frappato Scoglitti
Frappato er en druesort, der primært dyrkes på det sydøstlige Sicilien. Det er en meget tyndskallet drue, og er derfor lyse og aromatiske, og kan smage lidt hen ad Pinot Noir eller måske Nebbiolo – begge friske, røde vine. Og så er dens lyse farve og lette aroma med noter af kirsebær, urter og et lille skud hvid peber, helt sin egen.

2018 Bardos, Crianza
Romantica Crianza er lavet på Tinta del País (samme drue som Tinta del Fino, Tinto del Toro og Tempranillo). Det er en tæt og robust vin, med en dyb kirsebærrød farve og mørkviolet kant. I næsen er de modne mørke frugter fremtrædende med noter af tobak og læder fra fadlagringen. Den er silkeblød i ganen med en god struktur og en tydelig friskhed, som komplementerer de velbalancerede tanniner.

Indhold

75

Produkttype

Alkohol

0

År

NV

Indkøbskurv