Mezcal smagning i Gl. Strand butikken d. 29. februar

Kom til mezcalsmagning med os og Rosa!
StkPris
1+299,00kr.
299,00kr.
Føj til ønskeliste

Mezcal smagning i Gammel Strand butikken d. 29. februar

Mød Rosa Montiel fra Agave by Montiel, når hun guider dig igennem vores eksklusive Mezcal smagning når vi mødes d. 29. februar hos Husted Vin på Gammel Strand.

Vi skal smage 4 forskellige bud på Mezcal, der hver især har sit eget unikke udtryk. Rosa vil gøre os klogere på smagsnoter, på Mezcals oprindelse, produktionsmetoder, tradition og kulturelle aspekter.

Tid: 29. februar, Husted Vin Gammel Strand, kl. 18-20

Sted: Husted Vin Naboløs, Gammel Strand – Naboløs 6 1206 København K

Obs. Det er en stående smagning, og den vil foregå på engelsk.

Om Rosa Montiel:

Rosa blev født i Juchitán og voksede op i Oaxaca de Juarez, México omgivet af kvinder, hvis lækre madlavning stadig er frisk i hendes sind.

Hendes tidligste minder om mezcal er sammenflettet med at besøge sin onkels ranch nær Ocotlán, og fester, hvor store lerfade fyldt med mad blev ledsaget af mezcal, købt direkte fra lokale producenter i genanvendelige plastik- eller sorte lerkander.

I 1990 flyttede Rosa til USA for at hjælpe sin familie økonomisk. Mens hun boede i San Francisco og arbejdede med gæstfrihed, prøvede hun sin første Tequila. Det var der, hun først lærte at smage og skelne mellem forskellige slags tequila. På sit besøg tilbage til Oaxaca interesserede hun sig for at smage de forskellige typer Mezcal, altid opbevaret i umærkede genanvendelige flasker, aldrig med en formel etiket. Da hun var i USA, nippede hun til sit dyrebare lager af Mezcal fra Oaxaca som en måde at forbinde med sine familierødder og skærpe sin gane, mens hun fortsatte med at lære mere om vin og spiritus i gæstfrihedsbranchen.

Til sidst blev hun amerikansk statsborger i 2008, og hun greb muligheden for at rejse for at gå dybere ind i verden af ​​mexicansk gastronomi og drikkevarekultur for at dele sin passion og viden rundt om i verden.

I 2017 endte hun i Danmark, hvor hun mødte og giftede sig med sin kone Gry. Hun har kaldt Danmark hjem lige siden.

Rosa og Gry grundlagde Agave by Montiel drevet af en passion for at dele den sande natur af agave spiritus, forbindelsen til generationer af familiearv, intime forhold til naturen og respekt for kultur og miljø. Det er deres oprigtige hensigt at støtte de familier og lokalsamfund, der producerer traditionel agave spiritus og uddanne europæiske familier, samtidig med at de tilbyder spiritus af højeste kvalitet.

Produkttype

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Event information

Dato: 29. februar 2024

Starttidspunkt: 18:00 CET

Sluttidspunkt: 20:00 CET

Sted: Husted Vin Gammelstrand, Naboløs 6

E-mail: butik@hustedvin.dk

Indkøbskurv