K Vintners Milbrandt Syrah

Top-Syrah fra Charles Smith. Kompleksitet og elegance.
StkPris
1+339,00kr.
6+288,00kr.

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste
  • Blomme
  • Chokolade
  • Tobak

Milbrandt Syrah

– topvin fra Charles Smiths K Vintner sortiment

K Vintners serien er Charles Smiths top-brand bestående af enkeltmarksvine fra små men fantastiske plots i den sydlige del af Washington State, stort set altid langs Colombia River, hvorfra vand til stokkene hentes.

Vinene produceres som udgangspunkt i små oplag og flere årgange har efterhånden fået nær kultstatus. Især har Syrah-vinene taget USA med storm, og det forstår vi godt. Det er sjældent, at vi i de oversøiske Syrah-vine har fundet lignende kompleksitet og elegance, som det er tilfældet med K Vintners.

Druerne til denne vin kommer fra to vinmarker i Wahluke Slope, der ligger perfekt med The Saddle Mountains beskyttende i nord og Colombia River favnende i både syd og vest. Veldrænet jord og velbeskyttet varmt klima giver perfekt modningspotentiale for druerne, og denne vin viser for alvor det potentiale området har.

Denne årgang 2014 har udviklet sig rigtig smukt, og er ikke længere så fadtung, men har fået flere smukke animalske noter. Farven er intens, tanninerne markante men velbalancerede og generelt er dette bare en virkelig god vin til en god pris. Behøver vi at sige mere?

Druer

Indhold

75

Alkohol

14.5

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

184745001000

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Produkttype

Årgang

2017

Land

Indkøbskurv