Casa Rojo MMM, Macho Man

Den stærke mand klædt i tønde, læderbånd og et skud middelhavsvarme.
StkPris
1+319,00kr.
6+271,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Brombær
  • Hindbær
  • Læder
  • Peber
  • Rosmarin
  • Svesker

MMM, Macho Man

– Monastrell fra Casa Rojo

Macho Man er Casa Rojos første vin – og til stadighed også deres absolutte bestseller. Druerne stammer fra 7 forskellige Monastrell-vinmarker i La Raja i det sydlige Spanien, hvor også selve Casa Rojo vingården er placeret.

Stokkene er mellem 20 og 70 år gamle og vokser i et barskt, varmt og tørt klima, men producerer nogle fantastiske druer. Med noter af røde frugter som blommer og kirsebær, men også med tilstedeværelsen af rosmarin og mentol, er den fantastisk og velbalanceret. Den er frisk, silkeblød og elegant på tungen med en lang og unik eftersmag, hvor den franske fadlagring anes.

Køb den hvis du vil overraskes af en stærk men samtidig blød mand (sorry, vin). Vi drikker den gerne solo men den går også perfekt til for eksempel kalvekød eller måske endda en pizza. Selvforkælelse af højeste grad.

Fun Fact:  Den stærke machoman på vinens etikette forestiller vinmager og ejer José Luis, fordi designeren mente, at han, præcis som vinen, har et stærkt ydre, men er blød og romantisk indeni og har Middelhavet i sit hjerte. Desuden har vi hørt, at længden på Macho Mans skæg varierer fra årgang til årgang alt efter hvordan vejret har været.

Indhold

75

Alkohol

14

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

8436546821571

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Årgang

2018

Indkøbskurv